UA: БУКОВИНА покаже найцікавіше з фестивалю «ОБНОВА-ФЕСТ: Незалежні»

UA: БУКОВИНА покаже найцікавіше з фестивалю «ОБНОВА-ФЕСТ: Незалежні»

28 тра. 2021

30 травня з 18:00 до 22:00 команда UA: БУКОВИНА записуватиме головні події фестивалю «ОБНОВА-ФЕСТ: Незалежні». Глядачі Суспільного побачать запис трансляції дещо згодом на телеканалі UA: БУКОВИНА. 

«Суспільне підтримує культурні та просвітницькі заходи у Чернівцях, адже наші глядачі мають змогу, залишившись вдома, подивитися концерт улюблених виконавців, почути лідерів думок та отримати корисну для себе інформацію. Саме тому, уже в цю неділю, наша команда записуватиме “ОБНОВА-ФЕСТ: Незалежні”» розповів продюсер Чернівецької філії Суспільного Максим Волошин

Цьогоріч місцем проведення «ОБНОВА-ФЕСТ: Незалежні» стане центральний корпус Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Мета фестивалю  це синергія від спілкування творчих особистостей, зародження нових проєктів та ідей.

«Темою фестивалю “Обнова-фест” буде 30-та річниця Незалежності України. Саме про це співатимуть артисти та говоритимуть науковці, літератори, лідери думок разом із усіма учасниками події»— зазначив організатор заходу Мар’ян Лазарук.

 Кількість учасників обмежена через карантинні заходи. Вхід – безкоштовний за умови попередньої реєстрації. Детальна програма — у відеоанонсі від організаторів фестивалю.

 

 

Нагадаємо, 20 травня до Всесвітнього дня вишиванки команда Суспільного мовника Буковини організувала виїзну студію — «Земля для нащадків: як зберегти довкілля». Детальніше за посиланням

Дивитися і слухати програми й стежити за всіма заходами і випусками новин Буковини можна на сайті Суспільне | Новини, на сторінці Суспільне Буковина у Фейсбуці, Інстаграмі та UA: Українському радіо Буковина, а також онлайн на сайті філії.