Як працюватиме Суспільне Буковини у день голосування

Як працюватиме Суспільне Буковини у день голосування

22 жов. 2020

 

25 жовтня, у день голосування на місцевих виборах,  команда Суспільного Буковини працюватиме у посиленому режимі:

16:00 – 20:00 – відбуватимуться прямі включення на телеканалі UA: БУКОВИНА  із територіальних  виборчих комісій області.

О 14:00 та о 17:00 – команда новин працюватиме у гірському районі – Вижницькому,  та у віддаленому районі, де часто виникали проблеми на виборчих дільницях  минулих виборів – Дністровському.

З 17:10 по 18:00 – радіопроєкт UA: Українського радіо Буковина» «Прайм-Тайм» про хід голосування з ефіром на UA: БУКОВИНА

19:00 - 20:00 – в ефір вийде підсумкова інформаційно-аналітична програма «Сьогодні: Головне», мета якої, розказати про основні події дня регіону. 

20:05-20:45 – спецефір проекту «Діалог дня», що транслюється румунською мовою.

З 21:35 по 23:00 – буде  відбуватися  включення  Суспільного Буковини до міжрегіональної студії на Суспільному: журналісти із різних районів області розповідатимуть про те, як відбувається голосування на виборчих дільницях.  Прямі включення новинарі робитимуть також із румуномовних  населених пунктів.

«Місцеві вибори  це момент, від якого залежить те, з якою динамікою будуть розвиватися громади  у найближчі 5 років. Цілий жовтень ми знайомили буковинців з тими, хто балотується у проєкті «Виборчий округ. Місцеві». 25 жовтня ми будемо стежити як відбуваються вибори і оперативно про це розповідати на всіх платформах: телебаченні, радіо та digital», – розповів продюсер Суспільного Буковини Максим Волошин.

Команда новинарів Суспільного Буковини працюватиме у неділю цілодобово: вдень –  ньюзрум, а вночі за подіями слідкуватиме діджитал-відділ, про це розповіла шефредакторка телеканалу UA: БУКОВИНА Христина Гаврилюк.

Читайте також: Про що згадують лише перед виборами: UA: БУКОВИНА розбирає «вічні» проблеми регіону

«Найбільша відповідальність в цей день буде саме на наших регіональних ньюзрумах. Вони готують для своєї місцевої аудиторії три телевізійні випуски Новин, працюватимуть для загальнонаціональних Новин на UA: ПЕРШИЙ. Закриватимуть своїми включеннями і репортажами щогодинні ефіри на Українському радіо. Новини на радіо Промінь. Ну і, звісно, цифрові платформи — найоперативніші майданчики. Не забуваємо, що і вечірній марафон Суспільної Студії теж частково буде підтримуватись кореспондентами Новин», – розповів генеральний продюсер інформаційного мовлення Суспільного Федір Скрипник.

 За словами Федора Скрипника, незважаючи на таке навантаження у день виборів, багато регіональних новинарів планують оперативно інформувати про перебіг подій і на радіохвилях і підбити підсумки у вечірньому телевізійному ефірі «Сьогодні. Головне».

 Нагадаємо, що на Суспільному Буковини продовжує виходити в ефір суспільно-політична програма “Виборчий округ. Місцеві”.