Суспільне проведе спецефір про вибори ректора медуніверситету 一 замість дебатів

Суспільне проведе спецефір про вибори ректора медуніверситету 一 замість дебатів

31 січ. 2022

31 січня о 19:20 Суспільне Буковина проведе спецефір про повноваження ректора Буковинського державного університету та його функціональні обов’язки на посаді. До студії запросили Ірину Єгорченко, освітню активістку ГО «Трон», співробітницю НАН України, запитають думки незалежних юристів щодо того, чи можна проводити такий формат обговорень у студії переддень виборів ректора. Окрім того, журналісти в ефірі ознайомлять глядачів із біографією  та основними пунктами виборчих програм кандидатів на посаду ректора Буковинського державного медичного університету.

Нагадаємо, раніше журналісти Суспільне Буковина запросили кандидатів на посаду ректора Буковинського державного медичного університету взяти участь у дебатах, які мали відбутися 31 січня о 17:20 у студії Суспільне Буковина. Проте кандидати відмовилися, посилаючись на те, що у переддень виборів агітація заборонена. 

«Претенденти на посаду ректора БДМУ відмовилися від участі у дебатах на майданчику Суспільного Буковини сьогодні. Більшість кандидатів посилається на те, що 31 січня  —  “день тиші”. Ми вивчили внутрішню документацію навчального закладу та такої норми у положенні про вибори ректора БДМУ не знайшли. Але про все це детальніше у телеефірі проєкту “Сьогодні. Головне”. Єдине, мені шкода, що кандидати обрали такий шлях комунікації з громадою у цьому питанні»,  —  прокоментував продюсер Суспільне Буковина Максим Волошин.

Нагадаємо, Суспільне Буковина — це телеканал UA: БУКОВИНА та Українське радіо Буковина

Новини про регіон читайте на діджитал-платформах Суспільне Буковина:

o   Суспільне│Новини 

o   фейсбук-сторінці 

o   інстаграм-сторінці 

o   ютуб-каналі 

o   телеграм-каналі 

Новини філії, телепрограму та онлайн трансляції теле- та радіоефіру шукайте на сайті Суспільне Буковина.

Місцеві Суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення.