Суспільне Буковина організовує дебати кандидатів на посаду ректора Буковинського державного медичного університету

Суспільне Буковина організовує дебати кандидатів на посаду ректора Буковинського державного медичного університету

28 січ. 2022

Суспільне Буковина як незалежне медіа у регіоні ініціює дебати у прямому ефірі за участю кандидатів на посаду ректора Буковинського державного медичного університету. Дата і час ефіру 一  31 січня о 17:20.

На дебати запросили усіх кандидатів на посаду ректора, яких допустили до конкурсу. Кожен з них отримав лист-запрошення від команди Суспільне Буковина. Підтвердження участі у дебатах мовник очікує до неділі, 30 січня, 18:00

У прямому ефірі дебати можна послухати на хвилях Українського радіо Буковини, а переглянути у записі телевізійну версію 一 на телеканалі UA: БУКОВИНА 31 січня о 19:20.

«Буковинський державний медичний університет є одним із найбільших закладів вищої освіти у Чернівцях і ті кадри, які виходять після закінчення навчання 一 люди, які працюватимуть у медичних закладах. Тому стежити за виборами ректора, на мою думку, надважливо, бо саме ця людина багато в чому визначатиме те, чим житиме університет в майбутньому. Завдання Суспільного мовника – бути майданчиком для дискусій, щоб важливі процеси у суспільстві відбувалися прозоро, тому ми організовуємо ці дебати. Із виборчими програмами кандидатів у ректори можна ознайомитися на сайті університету, а процес дебатів дивитися у студії Суспільного вже 31 січня», розповіла журналістка суспільно-політичного напрямку Суспільне Буковина Інна Кубай.  

Формат дебатів передбачає: 

  • обговорення бачення та програм розвитку Університету кожного з претендентів на посаду ректора, 
  • питання претендентів один одному, 
  • питання від ведучої кожному з кандидатів, 
  • питання від опонентів. 

Тривалість ефіру – до 40 хвилин. За дотриманням рівних умов для кожного з кандидатів та таймінгом у прямому ефірі стежитиме модераторка 一 журналістка Суспільне Буковина Інна Кубай.

Нагадаємо, Суспільне Буковина — це телеканал UA: БУКОВИНА та Українське радіо Буковина

Новини про регіон читайте на діджитал-платформах Суспільне Буковина:

Новини філії, телепрограму та онлайн трансляції теле- та радіоефіру шукайте на сайті Суспільне Буковина.

Місцеві Суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо Українське радіоРадіо ПроміньРадіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення.