Службове розслідування стосовно керівника департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин у Чернівцях не провели. Департамент також не перевіряли

19:05, 11 жов. 2019
 
Службове розслідування стосовно керівника департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин у Чернівцях не провели. Департамент також не перевіряли

Комісія, яка мала провести службове розслідування стосовно керівника департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин Миколи Собка не збиралася. 

Згідно з розпорядженням міського голови, комісія мала завершити службове розслідування до сьогодні. Голова комісії Василь Продан нам у коментарі повідомив, роботу не розпочали, бо розпорядження мера дублює попереднє рішення депутатів.

Нагадаємо, 26 вересня депутати міської ради проголосували за перевірку департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин, а також за відсторонення від службових обов’язків начальника департаменту Миколи Собка. Відповідний проект рішення вніс секретар міської ради Василь Продан.
Водночас міська рада не може приймати рішень щодо відсторонення службовців місцевого самоврядування, про це нам у коментарі сказав начальник юруправління Олександр Шиба. Відтак міський голова Олексій Каспрук видав розпорядження про проведення службового розслідування стосовно Миколи Собка.

Олексій Каспрук нам у коментарі сказав, що комісія могла призупити роботу, бо директор Микола Собко на лікарняному, отже не може надавати потрібну інформацію.

Головою депутатської комісії, яка має перевіряти роботу департамент, обрали депутата Богдана Ковалюка. Він каже, їхня комісія також не збиралась.