Національні дружини вимагали припинити публічну дискусію щодо легалізації марихуани у Чернівцях

16:39, 7 бер. 2019
 
Національні дружини вимагали припинити публічну дискусію щодо легалізації марихуани у Чернівцях

Представники Громадського формування «Національна дружина Чернівців» прийшли на захід у «Галереї на Штейнбарга» перед його початком.
Організаторка заходу Анастасія Павлюк запропонувала представникам громадського формування делегувати одного представника, який братиме участь у публічній дискусії. На це член Національної дружини Чернівців Микола Смутко сказав, що не може цього зробити, адже вони прийшли сюди висловити свою позицію.

До громадського формування підійшли працівники патрульної поліції та заявили, що вони можуть або приєднатись до дискусії, або припинити порушувати громадський порядок. 

«Ми не у Верховній раді, тут не приймають рішення. Люди прийшли обговорити цю тему. Я розумію, що вам потрібно привернути до себе увагу. Вам організаторка запропонувала долучитись до дискусії і почути думку інших громадян», – сказав заступник командира патрульної поліції Дмитро Мендришора.

Після цього представники Національної Дружини Чернівців залишились у галереї, однак участі в обговоренні не брали. Згодом покинули захід