Як працює Суспільне на Буковині? Оцініть за посиланням

Як працює Суспільне на Буковині? Оцініть за посиланням

19 тра. 2020

Програма партнерства в галузі мас-медіа в Україні (UMPP) проводить незалежну оцінку розвитку учасників програми за період 2014-2019 років. Суспільний мовник України був учасником програми у 2018-2019 році. 

Однією зі складових дослідження IREX/UMPP  є опитування аудиторії Суспільного мовника. Для цього запрошуємо читачів, слухачів і глядачів Чернівецької філії Суспільного відповісти на 5 запитань і оцінити зміни у якості роботи UA: БУКОВИНА і UA: Українське радіо Буковина: анкета за посиланням.

Опитування проходитиме з 20 до 30 травня 2020 року.

 Нагадаємо, у березні 2019 року в рамках UMPP продюсери Одеської, Полтавської та Закарпатської філій Суспільного обмінялися досвідом із колегами, які працюють у команді суспільних мовників Сан-Франциско та Сан-Дієго (США). 

 Загалом грантова Програма UMPP триває вже 17 років. Її мета — встановити тривалі професійні відносини між медіа України та США. Щороку грантодавці обирають українські й американські медіа та організовують професійний обмін досвідом і стажування для обох сторін. Адмініструє та впроваджує Програму UMPP організація IREX (International Research and Exchange Board).