Суспільне Буковини транслює екскурсії онлайн

Суспільне Буковини транслює екскурсії онлайн

27 кві. 2020

UA: БУКОВИНА щоп’ятниці об 11:00 транслює на свою сторінку у мережі Фейсбук, а також на Ютуб-канал екскурсії Чернівцями.

Такі екскурсії будуть показувати на Суспільному до кінця карантину. Проводить їх екскурсовод Ярослав Адамчук (Пан Ярко). Перша екскурсія вже відбулася 24 квітня вулицею Ольги Кобилянської – пішохідною зоною міста.

 «Домовилися спробувати зробити таку екскурсію ще на початку квітня і ось вже вийшов перший випуск. Думаю, зараз роль цих екскурсій у тому, щоб стимулювати любити своє місто і край, розповісти історії з Чернівців, а також показати яке місто весною, оскільки люди сидять вдома і хочуть гуляти вулицями та мандрувати. Ось ми і мандруємо онлайн», – розповідає Ярослав Адамчук.

                    Читайте також: Суспільне організує серію тренінгів: від тайм-менеджменту до управління конфліктами.

Екскурсовод каже, що після екскурсії йому написало багато людей у коментарях та в особисті повідомлення з проханнями розповісти історію того чи іншого будинку: «Приємно, що є зворотній зв’язок, навіть, якщо онлайн. Бо коли я веду екскурсії в офлайні, то люди реагують, посміхаються, аплодують і це наповнює екскурсію атмосферністю. Тут же складніше, бо не бачу, що там по той бік монітора. Але для нас головне, щоб людям сподобалось, щоб отримали позитивні емоції під час такої мандрівки. І зворотній зв’язок у коментарях показує, що це працює».

Продюсер Суспільного Буковини Максим Волошин каже, що першими серед філій подібний формат запропонувала команда UA: ЧЕРНІГІВ, він у них став успішним, тому перейняли досвід та адаптували ідею для буковинців чернівчан та туристів.

Наступна екскурсія Чернівцями цієї п’ятниці об 11:00 на сторінці Суспільного Буковини та в Ютубі.

Команда Суспільного готує телевізійний спецпроєкт, де можна буде дивитися екскурсії Чернівцями. Слідкуйте за нашими сторінками та сайтом філії.