Незабаром на UA: БУКОВИНА покажуть спецпроєкт «Boole на Суспільному»

Незабаром на UA: БУКОВИНА покажуть спецпроєкт «Boole на Суспільному»

3 бер. 2020

Весною Суспільне Буковини покаже спецпроект під назвою «Boole на Суспільному».  Це музична програма із співаком Сашком Булічем (Sasha Boole), яка буде презентована у вигляді квартирника. Сашко заграє вже відомі композиції, а також глядачі UA: БУКОВИНА зможуть побачити новий кліп Буліча, відзнятий на Суспільному.

«Після продуктивного партнерства з Сашком (саме зараз завершуємо постпродакшн теле- та радіоверсії концерту Sasha Boole у Чернівцях), ми вирішили, що маємо ще над чим попрацювати разом. Після концерту стало зрозуміло, що цього виконавця готові бачити і слухати у Чернівцях ще і ще. А наша потужність у тому, що ми все це можемо доносити до аудиторії у районах. Тож зовсім скоро ви зможете взяти участь або ж переглянути квартирник «Boole на Суспільному»! Ідея в тому, аби ще раз поговорити про минуле і сьогодення. Спробуємо дійти згоди, що саме ми маємо нести з собою далі, щоби майбутнє не було сірим та продажним, а максимально щирим і відкритим до нас», – прокоментував продюсер UA: БУКОВИНА Максим Волошин.

Сашко Буліч розповів передісторію запису «квартирника»: «Якось в мене виникла ідея зняти коротке музичне відео, використавши естетику телепередач з регіонального телебачення кінця минулого століття. Тож ми відшукали старі студійні декорації та інсценували зйомки передачі, гостем якої став я. Це свого роду жарт та данина –  характерній стилістиці регіональних телеканалів, що балансувала на межі кітчу».

Нагадаємо, що 7 лютого у центрі культури «Вернісаж» відбувся концерт мультиінстументаліста Сашка Буліча (Sasha Boole). Журналісти UA: БУКОВИНА побували на концерті,а 22 лютого його показали на Суспільному.