«Новий відлік» на Суспільне Чернівці: чому Україні забороняють ефективно захищатися?

«Новий відлік» на Суспільне Чернівці: чому Україні забороняють ефективно захищатися?

17 кві. 2024

«Подвійні стандарти» Заходу: чому Україні забороняють ефективно захищатися? Про це говоритимемо 18 квітня о 21:00 в токшоу «Новий відлік» у прямому ефірі Суспільне Чернівці, інших місцевих каналів Суспільного (Суспільне Кропивницький, Суспільне Івано-Франківськ, Суспільне Суми та інші), на Українському Радіо та ютуб-каналі Першого. 

Читайте також: Сілла Бенкьо: Неможливо переоцінити роль незалежних мовників під час криз і війни

Чому на Заході засуджують удари України по російських нафтопереробних заводах? Що зробити, щоб Україні допомагали, як Ізраїлю, та чи не призведуть «подвійні стандарти» західних партнерів до катастрофи на фронті — про це ведучі Андрій Діхтяренко та Власта Лазур дискутуватимуть з гостями студії «Нового відліку». Також Суспільне у програмі презентує результати соціологічного дослідження на тему підтримки України міжнародними партнерами. 

Нагадаємо, «Новий відлік» — незалежний дискусійний майданчик Суспільного для обговорення ключових подій сьогодення та майбутнього України. У другому сезоні команда проєкту розширила географію дискусії та масштабувала її на всю країну, запросивши до участі у токшоу представників громад із різних регіонів.

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт та національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Маємо Суспільне Медіатека — платформу унікальних відео та аудіо Суспільного від 1950-х і до сьогодні. Захищаємо свободи в Україні.

У Чернівецькій області 一  це телеканал Суспільне ЧернівціУкраїнське Радіо Чернівці та цифрові платформи: