Шостий етап Кубка світу з біатлону дивіться на Суспільне Чернівці

Шостий етап Кубка світу з біатлону дивіться на Суспільне Чернівці

16 січ. 2024

З 18 по 21 січня в італійському Антгольц-Антерсельва відбудеться шостий етап Кубка світу з біатлону сезону 2023–2024. Наживо перегони транслюватимуть новий телеканал Суспільне Спорт, Суспільне Чернівці, інші місцеві телеканали Суспільного Мовлення (Суспільне Одеса, Суспільне Івано-Франківськ, Суспільне Львів тощо) і сайт Суспільне Спорт.

Етап в Антгольц-Антерсельві стане останнім напередодні Чемпіонату світу, який розпочнеться 7 лютого. У програмі змагань цього тижня — жіночі й чоловічі короткі індивідуальні гонки, масстарти, а також змішана естафета та одиночна змішана естафета.

Читайте також: Суспільне Спорт покаже зимові юнацькі Олімпійські ігри-2024

Графік трансляцій перегонів на платформах Суспільного:

  • коротка індивідуальна гонка, чоловіки — 18 січня, 15:20;
  • коротка індивідуальна гонка, жінки — 19 січня, 14:40;
  • одиночна змішана естафета — 20 січня, 13:55;
  • змішана естафета — 20 січня, 15:45;
  • масстарт, чоловіки — 21 січня, 13:30;
  • масстарт, жінки — 21 січня, 15:45.

Одразу по завершенні жіночого масстарту, 21 січня о 16:45 у програмі «Суспільне Спорт: студія біатлону» з ведучою Юлією Пазенко проаналізують виступи української збірної на шостому етапі Кубка світу.

Склад збірної України на шостий етап Кубка світу:

  • Жінки: Юлія Джима, Анастасія Меркушина, Ірина Петренко, Христина Дмитренко, Анна Кривонос, Олександра Меркушина (запасна), Олена Городна (запасна).
  • Чоловіки: Артем Тищенко, Денис Насико, Тарас Лесюк, Артем Прима, Дмитро Грущак, Дмитро Підручний (виступатиме лише у змішаній естафеті).

Після п’яти етапів найвище серед українок у загальному заліку розмістилася Юлія Джима — 22 місце. У чоловіків найвище наразі піднявся Дмитро Підручний — 35 місце.

Коментують біатлон на Суспільному Андрій Столярчук, Владислав Шалота, Андрій Сухецький та Ігор Астапенко.

Зазначимо, що Суспільне Мовлення є офіційним транслятором змагань IBU (International Biathlon Union) в Україні.

Ексклюзивні трансляції дивіться на телеканалі Суспільне Спорт, місцевих каналах Суспільного Мовлення та на сайті Суспільне Спорт.

Суспільне Спорт — велика мультимедійна платформа, що охоплює телеканал, сайт та соціальні мережі. Більше новин зі світу спорту читайте на сайті Суспільне Спорт.

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт і національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Захищаємо свободи в Україні.

У Чернівецькій області 一  це телеканал Суспільне ЧернівціУкраїнське Радіо Чернівці та цифрові платформи: