Зміни у телепрограмі Суспільне Чернівці в січні

Зміни у телепрограмі Суспільне Чернівці в січні

28 гру. 2023

З 2 січня на телеканалі Суспільне НовиниСуспільне Чернівці та всіх місцевих каналах Суспільного, включно із Суспільне Крим, відбудуться зміни у програмі телепередач: збільшиться тривалість випусків загальнонаціональних новин, зміниться час виходу новин Криму, спорту та інформаційного вечора «Суспільне. Спротив» у будні. 

Розклад вечірніх інформаційних програм Суспільного у будні буде таким: 

  • 17:00 — новини спорту (час змінено);
  • 18:00 — загальнонаціональні новини (тривалість випуску збільшено до 30 хвилин);
  • 19:00 — загальнонаціональні новини;
  • 20:00 — загальнонаціональні новини; 
  • 20:30 — дайджести новин від місцевих команд Суспільного (час змінено);
  • 20:40 — новини Криму (час змінено);
  • 20:45 — новини спорту (час змінено).

Читайте також: Як все починалося. NewsHouse 2.0 — місце сили служби новин Суспільного

Інформаційний вечір «Суспільне. Спротив» розпочинатиметься о 17:00 (після новин спорту) і завершуватиметься о 20:00. Ранковий та денний ефіри проєкту — без змін. 

З 6 січня у вихідні виходитимуть півгодинні розлогі випуски загальнонаціональних новин — о 18:00 та о 20:00

«У 2024 році глядачі побачать повністю оновлену сітку мовлення Суспільне Новини та місцевих каналів. Зміни відбуватимуться поступово, у декілька етапів. Наш пріоритет у час війни — якісне інформування про життя і сфери всієї країни, тому в телеефірі збільшиться кількість і тривалість випусків новин, де зможемо показати ще більше історій з громад», — каже Артем Шелковий, генпродюсер регіонального мовлення Суспільного.

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт та національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Маємо Суспільне Медіатеку — платформу унікальних відео та аудіо Суспільного від 1950-х і до сьогодні. Захищаємо свободи в Україні.

У Чернівецькій області 一  це телеканал Суспільне Чернівці, Українське Радіо Чернівці та цифрові платформи: