У Чернівцях  відбулася презентація книги добровольця батальйону «Донбас»

У Чернівцях відбулася презентація книги добровольця батальйону «Донбас»

7 вер. 2019

6 вересня у Чернівцях відбулася презентація книги «Танець смерті. Щоденник добровольця батальйону «Донбас» Ігоря Михайлишина.

Дана книга описує бойовий шлях гранатометного взводу батальйону «Донбас» влітку 2014 року. Розповідь ведеться в режимі «online». Це чітко зафіксовані емоції, мрії та переживання саме в ті гарячі моменти. Книга отримала свою назву у відповідності до однойменного концерту композитора Ференца Ліста. Цей твір показує суть війни та смерть як дуже  звичне, навіть сакральне явище у війні.

Модерувала презентацію книги  журналістка UA: Українське радіо Буковина Наталка ПазюкВона поділилася своїми враженнями: «Танець смерті. Щоденник добровольця батальйону «Донбас» Ігоря Михайлишина. Він – доброволець із позивним «Піаніст». У книзі описано події та долі бійців батальйону «Донбас». «Піаніст» присвячує книгу саме їм, своїм побратимам. Важливо, організовувати такі заходи, приходити на них. Адже про війну, яка триває, має знати кожен. Фотовиставки, трансляції фільмів, презентації книг про війну – ті, заходи, без яких ми маємо не уявляти свого життя, бо це сучасна історія. І, бодай, із книг повинні проживати війну разом із ними».

Автор презентує книгу у різних містах та селищах України для того, щоб більше розповісти людям про події 2014 року «з перших уст».