Україна – Італія — вирішальний матч відбору на Євро-2024 на Суспільне Чернівці та MEGOGO

Україна – Італія — вирішальний матч відбору на Євро-2024 на Суспільне Чернівці та MEGOGO

17 лис. 2023

У понеділок, 20 листопада, о 21:45 національна збірна України з футболу проведе вирішальний матч у відбірному циклі на Чемпіонат Європи 2024 року. Суперником збірної України стане збірна Італії. Наживо матч дивіться на Суспільне Чернівці, інших місцевих телеканалах Суспільного Мовлення (наприклад, Суспільне Львів, Суспільне Херсон, Суспільне Черкаси тощо), у цифровому ефірі T2, кабельних мережах та IPTV (крім OTT*), ексклюзивно в інтернеті на медіасервісі MEGOGO, а також слухайте в ефірі Радіо Промінь.

Читайте також: Україна – Люксембург — дивіться відбір на Євро-2025 U21 на Суспільному

Поєдинок проти Італії стане завершальним матчем збірної України на груповому етапі цього відбіркового циклу. Наразі Україна займає друге місце у групі C, маючи у своєму активі 13 очок. У Італії 10 очок, проте італійці мають ще гру в запасі (17 листопада зіграють проти збірної Північної Македонії). У випадку перемоги над Італією Україна гарантує собі вихід на Чемпіонат Європи. Нічия також може бути задовільним результатом, якщо Італія втратить очки у матчі з Північною Македонією.

Номінально домашній поєдинок між Україною та Італією відбудеться у німецькому Леверкузені на стадіоні місцевого «Байєра». Зазначимо, що у першому поєдинку, що відбувся у Мілані, українці поступилися італійцям з рахунком 1-2.

Коментуватимуть матч Віталій Кравченко та Роберто Моралес. В ефірі Радіо Промінь працюватимуть коментатори Вадим Корженко та Вадим Власенко.

О 21:00 на місцевих телеканалах Суспільного Мовлення розпочнеться передматчева студія з ведучими Юлією Пазенко, Олексієм Мандзієм та Віталієм Волочаєм. Матч Україна – Італія також проаналізують одразу по його завершенні.

MEGOGO транслюватиме матчі в інтернеті ексклюзивно на власному каналі «MEGOGO Футбол Перший» та у розділі «Спорт». Матчі будуть доступні за передплатами «Максимальна», «Спорт» або «Оптимальна».

Нагадаємо, Суспільне Мовлення та MEGOGO транслюють матчі збірної України у відбірковому циклі на Чемпіонат Європи з футболу 2024 року. Медіасервіс MEGOGO — офіційний мовник відбіркового циклу на Чемпіонат Європи-2024.

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт та національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Захищаємо свободи в Україні.

У Чернівецькій області 一  це телеканал Суспільне Чернівці, Українське Радіо Чернівці та цифрові платформи: 

* Трансляція місцевих телеканалів Суспільного Мовлення на ОТТ-сервісах, які не мають прав на показ відбіркового циклу на Чемпіонат Європи 2024 року, буде обмежена.