Жіноча збірна України з волейболу у фіналі Золотої Євроліги — дивіться матчі на Суспільне Чернівці

Жіноча збірна України з волейболу у фіналі Золотої Євроліги — дивіться матчі на Суспільне Чернівці

5 лип. 2023

У середу, 6 липня, та суботу, 9 липня, жіноча збірна України з волейболу проведе фінальне двоматчеве протистояння у Золотій Євролізі-2023. Суперницями України стануть волейболістки збірної Швеції. Прямі трансляції матчів дивіться на Суспільне Чернівці, інших місцевих телеканалах Суспільного Мовлення (Суспільне Львів, Суспільне Вінниця, Суспільне Чернівці тощо) та сайті Суспільне Спорт.

Читайте також: Суспільне транслюватиме Чемпіонат Європи з футболу U-19

Перший, номінально домашній, матч українки проведуть у Румунії 6 липня. Початок трансляції о 18:00.

У півфінальному двоматчевому протистоянні збірна України здолала збірну Чехії. Спочатку, у номінально домашньому матчі, українки в трьох сетах переграли чешок — 25:22, 25:23, 25:17, а потім довели свою перевагу у виїзному матчі, здобувши ще одну перемогу в чотирьох сетах — 22:25, 25:11, 25:22, 25:16.

Збірна Швеції у півфіналі здолала збірну Бельгії. У першому матчі шведки здобули вольову перемогу в п’яти сетах — 24:26, 25:16, 16:25, 25:17, 18:16. У матчі-відповіді шведські волейболістки здолали бельгійок у трьох сетах — 25:20, 28:26, 25:17.

Зазначимо, для жіночої збірної України це вже другий фінал Золотої Євроліги в історії виступів. У 2017 році українки стали чемпіонками, здолавши у двоматчевому протистоянні збірну Фінляндії. 

Більше новин зі світу спорту читайте на сайті Суспільне Спорт.  

Ексклюзивні трансляції на місцевих каналах Суспільного Мовлення та на сайті Суспільне Спорт. Радіо Промінь — інформаційний партнер спортивного сезону на Суспільному.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини. Новини про Україну читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.

У Чернівецькій області 一  це телеканал Суспільне ЧернівціУкраїнське Радіо Чернівці та цифрові платформи: