Суспільне Мовлення шукає шеф-редакторів/-ок хабів у регіонах

Суспільне Мовлення шукає шеф-редакторів/-ок хабів у регіонах

13 чер. 2023

Найбільша медіакомпанія України — Суспільне Мовлення — запрошує медійників та медійниць подаватися на відкритий конкурс на шеф-редакторів/-ок хабів у Черкасах, Львові, Рівному, Чернігові, Одесі та Харкові. Приймання документів від кандидатів/-ок триватиме з 13 до 26 червня 2023 року.

Шеф-редактор/-ка керує хабом та координує бюро, які до нього належать: планує роботу своєї новинної редакції, а також відповідає за досягнення показників ефективності бюро. Шеф-редактор/-ка відповідальний/-на за дотримання журналістських стандартів контенту, який виготовляє команда хабу. Це ключова посада в команді регіонального мовлення. 

«В рамках трансформації регіонального мовлення ми шукаємо журналістів, які мають бажання розвивати свої управлінські навички і працювати з командами кореспондентів в регіонах. Ми очікуємо на фахівців, які не просто розуміються на журналістських стандартах, а й здатні підтримувати та мотивувати команду до роботи у складних умовах», — зазначила Марія Фрей, членкиня правління Суспільного, відповідальна за новини та регіональне мовлення.

«Ми очікуємо, що шеф-редакторами хабу стануть медійники, які розуміються на регіоні, тобто знають локальний суспільно-політичний контекст і мають певні зв’язки. В ідеалі, це журналісти, які мають обидва досвіди — і роботи в полі, і роботи редактором», — каже Христина Гаврилюк, головна редакторка служби новин Суспільного Мовлення.

Подаватися на посаду шеф-редактора/-ки регіонального хабу Суспільного можуть усі, хто має вищу журналістську освіту та досвід роботи редактором/-ою від трьох років і хоче працювати у найбільшій незалежній медіакомпанії України.

Читайте також: Хаби у регіонах Суспільного: запитання — відповіді

Основні вимоги до претендентів/-ок та перелік документів для участі в конкурсі — в Оголошеннях за назвою філії Суспільного Мовлення, де оголошено конкурс: 

Ознайомтесь зі зразками документів: супровідний лист і письмова згода на збір та обробку персональних даних.

Для участі у конкурсному відборі претендент/-ка має подати пакет документів у паперовому вигляді (особисто або поштовим відправленням) за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 26 та скановані копії на електронну адресу: konkurs@suspilne.media. Усі копії документів мають бути засвідчені особистим підписом претендента/-ки.

За додатковою інформацією звертайтеся за номером телефону: (044) 294-97-20.

Нагадаємо, до 2025 року компанія планує створити шість хабів: центральний, західний, північно-західний, північно-східний, південний та східний. Кожен з хабів включатиме центр виробництва та декілька бюро в найближчих областях, а також гіперлокальну мережу журналістів в об’єднаних територіальних громадах.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.