Україна – Марокко — матч 1/8 фіналу Чемпіонату світу з сокки на Суспільне Чернівці

Україна – Марокко — матч 1/8 фіналу Чемпіонату світу з сокки на Суспільне Чернівці

9 чер. 2023

У п’ятницю, 9 червня, о 19:45 збірна України з сокки гратиме матч 1/8 фіналу Чемпіонату світу-2023 проти збірної Марокко. Пряму трансляцію матчу дивіться на сайті Суспільне Спорт. На Суспільне Чернівці та інших місцевих телеканалах Суспільного Мовлення (Суспільне Київ, Суспільне Дніпро, Суспільне Тернопіль тощо) гру можна дивитися у відкладеному показі о 22:00.

Читайте також: Суспільне та MEGOGO покажуть матчі Національної збірної України проти Німеччини та у відборі на Євро-2024

Трансляція на сайті Суспільне Спортза посиланням.

На стадії групового етапу збірна України здобула три впевнені перемоги, почергово перегравши Єгипет (5-0), Казахстан (6-2) та Лівію (10-2). На стадії 1/16 фіналу українці перемогли збірну Албанії з рахунком 3-1.

Збірна Марокко здолала Шотландію (7-2) та Ірландію (4-2), а також зіграла внічию з Грузією. У 1/16 фіналу марокканці мінімально здолали Оман — 1-0.

У випадку перемоги збірна України у чвертьфіналі зіграє з переможцем пари Бразилія – Польща.

Зазначимо, що Чемпіонат світу з сокки у німецькому Ессені триватиме по 11 червня.

Ексклюзивні трансляції на місцевих каналах Суспільного Мовлення та на сайті Суспільне Спорт. Радіо Промінь — інформаційний партнер спортивного сезону на Суспільному.

Більше новин зі світу спорту читайте на сайті Суспільне Спорт

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини.

У Чернівецькій області 一  це телеканал Суспільне ЧернівціУкраїнське Радіо Чернівці та цифрові платформи: