Розвиток лідерства і пошук однодумців — Суспільне Чернівці інформаційний партнер форуму «Youth Speak Forum 2022»

Розвиток лідерства і пошук однодумців — Суспільне Чернівці інформаційний партнер форуму «Youth Speak Forum 2022»

11 лис. 2022

12 листопада об 11:00 у Чернівцях у приміщенні Суспільне Чернівці відбудеться четвертий найбільший молодіжний форум Буковини «Youth Speak Forum 2022», який організовує AIESEC в Україні. Команда Суспільного інформаційно підтримує подію.

Читайте також: Музика від «Dushi» — квартирник на Суспільне Чернівці з Кропивницького

«Цього року ми вперше стали майданчиком для проведення "Youth Speak Forum", який організовує міжнародна молодіжна організація АЙСЕК. Впевнений, що завдяки online формату більше молоді зможе бути залученою до форуму, а відтак – дізнатися про можливості та цікаву інформацію, яка стане корисною для саморозвитку та самореалізації у Чернівцях», — зазначає продюсер Суспільне Чернівці Максим Волошин.

Як спікерка Форуму виступить головна редакторка новин Суспільне Чернівці Алла Подлєсна. Вона розповість про специфіку роботи сучасного ньюзруму, цінності та стандарти Суспільного. А також про мультимедійне виробництво новин, перспективи регіональних медіа та можливості для молоді на Суспільному Мовленні.

Загалом, щороку форум об’єднує мотиваційні виступи цікавих людей та воркшопи, націлені на розвиток практичних навичок та теоретичних знань. Спікери говоритимуть про важливість волонтерства сьогодні та про те, як заявити світу про себе. Під час панельної дискусії обговорять важливі питання про життя під час війни.

Більше інформації про форум за посиланням.

Нагадаємо, Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й канали Суспільного радіо (Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 місцеві телерадіокомпаніїУ Чернівецькій області 一  це телеканал Суспільне ЧернівціУкраїнське Радіо Буковина та цифрові платформи: