Послання релігійних лідерів постраждалим від війни транслюватиме Суспільне Буковина

Послання релігійних лідерів постраждалим від війни транслюватиме Суспільне Буковина

12 кві. 2022

12 квітня о 17:00 Суспільний мовник Буковини транслюватиме  наживо послання лідерів різних релігійних конфесій постраждалим від війни на ютуб-каналі філії. Запис згодом покажуть усі регіональні телеканали Суспільного.

«Рівень представництва на цьому публічному заході є наймасштабніший на моїй пам’яті у нашому місті – присутні представники всіх світових релігій. Що важливо: головні тези та слова підтримки делегації релігійних лідерів, які сьогодні приїхали до Чернівців підтримати українців, зможуть почути жителі всієї України. Вчергове команда Суспільного Буковини працює над забезпеченням трансляції такого високого рівня для всіх регіональних мовників Суспільного», 一 розповів продюсер Суспільне Буковина Максим Волошин.

Читайте також: Від історії Криму до простої економіки: Суспільне в регіонах транслюватиме лекції

Зустріч відбудеться у Чернівецькому драмтеатрі, її покажуть на великому екрані, який розмістять на Театральній площі Чернівців. Долучитися може кожен. До громади звернуться представники та представниці духовенства, що приїхали на Буковину з Великобританії, Італії, Ізраїлю, Боснії, Франції, США та Іспанії:

  • Архієпископ Роуен Вільямс (Великобританія), почесний архієпископ Кентерберійський, який представляє нинішнього архієпископа Кентерберійського.
  • Митрополит Микитас Луліас (Великобританія), греко-православний архієпископ Великобританії при Вселенському патріархаті Константинопольського, представляє православного патріарха Варфоломія.
  • Рабін Джонатан Віттенберг (Великобританія), президент Ради християн і євреїв і старший рабин масортського іудаїзму.
  • Отець Массімо Фусареллі (Італія), Генеральний міністр Францисканського Ордену Менших Братів.
  • Рабін Даніель Кон (Ізраїль), головний рабин Бат-Аїн.
  • Великий муфтій Мустафа Черич (Боснія), почесний великий муфтій Боснії та нинішній голова Всесвітнього конгресу боснійців.
  • Великий імам Ях’я Паллавачіні (Італія), президент і імам Ісламської релігійної громади Італії та радник з питань ісламу Міністерства внутрішніх справ, Міністерства закордонних справ і Міністерства освіти Італії.
  • Сестра Гіак Нгієм (Франція), настоятелька Maison de l’Inspir (сіла Слив).
  • Свамі Сарвапріянанда (США), духовний лідер Товариства веданти Нью-Йорка.
  • Сестра Морін Гудман (Великобританія), Міжнародний центр Брахма Кумарі та освітньої ініціативи «Живі цінності».
  • Свамі Рамешварананда (Іспанія), президент школи веданти Phi.
  • Рабин Алон Гошен-Готштайн (Ізраїль), засновник і виконавчий директор Міжконфесійного інституту Іллі.

Крім цього, на зустрічі з громадою зачитають послання від Папи Римського Франциска.

Щоб продемонструвати дружбу, єднання та поділитися досвідом збереження духовного благополуччя за важких обставин, під час візиту духовні лідери відвідають й інші місця Чернівецької області. 

Нагадаємо, що 31 березня команда Суспільне Буковина транслювала наживо благодійний «Концерт для усього світу» з бомбосховища у Чернівцях. Його показали усі регіональні мовники Суспільного.

Суспільний мовник на Буковині 一 це телеканал UA: БУКОВИНА та Українське Радіо Буковина, а також діджитал- платформи:

 Суспільне│Новини 

 телеграм-каналі 

 фейсбук-сторінці 

 інстаграм-сторінці 

 ютуб-каналі.

Нагадуємо, де нас можна дивитися й слухати. 

Телеканал UA: БУКОВИНА мовить у цифрі та є у переліку телеканалів ефірного телебачення T2. Онлайн-трансляція 一 на сайті.

Українське радіо Буковина мовить через проводову мережу, онлайн та на FM-частотах: 

o   Чернівці – 91,8 FM

o   Новодністровськ –106, 6 FM;

o   Путила – 107,0 FM

Суспільне мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й канали Суспільного радіо (Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media.