Виступи митців з Чернівців, Києва та Харкова – Суспільне Буковина транслювало «Вільне небо/Free Sky»

Виступи митців з Чернівців, Києва та Харкова – Суспільне Буковина транслювало «Вільне небо/Free Sky»

22 бер. 2022

22 березня телеканал  UA: БУКОВИНА  та інші регіональні мовники Суспільного транслювали мистецьку акцію «Вільне небо/Free Sky», яка відбувалася на території Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

         Читайте також: Радіо Румунія транслюватиме програми та випуски новин українською мовою

«Вперше від початку війни нашій команді вдалося попрацювати з пересувною телевізійною станцією у центрі Чернівців. Неймовірні композиції М. Скорика, М. Лисенка, Л. ван Бетховена у виконанні музикантів симфонічного оркестру та зведених хорів Чернівецької обласної філармонії ім.Д.Гнатюка, а також артистів з інших міст лунали сьогодні для українців, які увімкнули мовник Суспільного у своєму регіоні. Вдячний своїм колегам, що у такий складний час так якісно і зосереджено виконують свою роботу», 一 розповів продюсер Суспільне Буковина Максим Волошин.

Всеукраїнська мистецька  акція «Вільне небо/Free Sky»  відбувається у містах України на підтримку заклику українського народу до країн Заходу та інших держав світу закрити небо над нашою країною та зупинити війну.

Музиканти симфонічного оркестру та зведених  хорів  Чернівецької обласної філармонії. До музикантів з Буковини доєднались артисти з Харкова, Києва та інших міст, де ведуться бої. Вони заграли гімн та музику українського композитора Скорика, розповідають новинарі Суспільне Буковина у своєму телеграм-каналі.

 Суспільний мовник на Буковині 一 це телеканал UA: БУКОВИНА та Українське радіо Буковина.

Нагадуємо, де нас можна дивитися й слухати. 

Телеканал UA: БУКОВИНА мовить у цифрі та є у переліку телеканалів ефірного телебачення T2. Онлайн-трансляція 一 на сайті.

Українське радіо Буковина мовить через проводову мережу, онлайн та на FM-частотах: 

  • Чернівці – 91,8 FM
  • Новодністровськ –106, 6 FM;
  • Путила – 107,0 FM

Новини про регіон читайте на діджитал-платформах Суспільне Буковина: