Ексклюзивний показ та дискусія — на Суспільному презентували проєкт «Радянський бруталізм»

Ексклюзивний показ та дискусія — на Суспільному презентували проєкт «Радянський бруталізм»

1 жов. 2021

1 жовтня у Будинку радіо Суспільного Буковини  команда регіонального мовника та продакшенів влаштували передпоказ «Радянський бруталізм». Це проєкт, який переміг торік у конкурсі «Створюй із Суспільним».

Читайте також: «Їхав грек» — мотоподорож Україною на Суспільному

Всі охочі переглянули першу серію проєкту та дізналися про подробиці подорожі від команди проєкту.

«Ми проїхали понад 5 тисяч кілометрів Україною, щоб побачити та переосмислити архітектуру бруталізму та модернізму, і нам це вдалося. Я дякую всій команді, а також Суспільному за цю синергію, завдяки якій ми створили такий крутий проєкт. Окреме дякую моїм одноклубникам із MFC Bad Uncles Bukovyna за підтримку і туристичне спорядження. І це круто, що скільки людей нас підтримали, бо умови для зйомок були справді непрості  коли зйомки відбувалися успеку  37 градусів можна лише уявити», — розповів автор та ведучий проєкту Павло Тодорович.

«Мені б хотілося, щоб цей проєкт аудиторія сприймала цілісно — як пазл величиною в цілу Україну, який доповнюється чи не щодня новими проєктами, які сприяють повазі і переосмисленню просторів, що довкола нас», — прокоментувала сценаристка проєкту Юлія Подкидишева.

Проєкт «Радянський бруталізм»  покажуть наступного тижня в ефірі усіх регіональних мовників Суспільного. Стежте за анонсами на  сайті  Суспільного Буковини.

Нагадаємо, минулого року на відкритому конкурсі «Створюй із Суспільним» відібрали 68 проєктів: 29 телеглядачі Суспільного побачать до кінця року. Ще 39 проєктів команда Суспільного відібрала у довгий список. 

Дивитися і слухати програми й стежити за всіма заходами і випусками новин Буковини можна на сайті Суспільне | Новини, на сторінці  Суспільне Буковина у Фейсбуці, Інстаграмі та  Українському радіо Буковина а також онлайн на сайті філії.

Місцеві Суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення.