Патрульного поліцейського, якого у серпні цього року затримали на збуті наркотиків, звільнили

13:20, 11 лис. 2019
 
Патрульного поліцейського, якого у серпні цього року затримали на збуті наркотиків, звільнили

Ще трьох поліцейських, які ймовірно збували наркотики, допустили до роботи.

Рішення щодо них прийматимуть після вироків суду у кримінальному провадженні.

Це результати службового розслідування, яке проводили в Департаменті патрульної поліції. Його розпочали після того, як ДБР викрило групу патрульних, які ймовірно збували наркотики. На час розслідування чотирьох патрульних відсторонили від роботи. Про це повідомили у Департаменті патрульної поліції Нацполіції України у відповідь на наш інформаційний запит.

Нагадаємо, у ніч на 29 серпня слідчі ДБР викрили інспектора патрульної поліції Чернівецької області, який купував наркотики для себе та для продажу.

Під час обшуків у нього вилучили гроші, речовину схожу на амфетамін, марихуану, спирт, підроблені марки акцизного збору. Провадження щодо нього розпочали за двома статтями – використання службового становища та збут наркотиків.

У збуті наркотиків також підозрюють ще трьох патрульних та 10 людей, які не працюють в поліції. Про це казала речниця Департаменту внутрішньої безпеки нацполіції Олеся Орлова. За її словами, повідомлення про те, що деякі патрульні ймовірно збувають наркотики надійшло у 2018-му році.