24-річний чоловік, якого поранили біля україно-румунського кордону, перебуває у стані медикаментозного сну

12:43, 20 сер. 2019
 
24-річний чоловік, якого поранили біля україно-румунського кордону, перебуває у стані медикаментозного сну

 

Пораненому видалили ліве очне яблуко, операція тривала понад чотири години.  Про це повідомив завідувач відділенням анастезіології лікарні швидкої допомоги Чернівецької області Ігор Костів. Стан чоловіка стабільно важкий. 

За словами лікаря, чоловіка привезли з Путильської лікарні до Чернівців о 20:00 з вогнепальним пораненням голови, він був при свідомості. Наразі хлопця обстежують, можливо доведеться видаляти також і праве очне яблуко.

Нагадаємо, в ніч на 18 серпня чернівецькі прикордонники намагались зупинити автомобіль, який рухався в напрямку села Шепіт, каже начальник прес-служби Чернівецького прикордонного загону Сергій Бровко. Водій не відреагував на постріли по колесам, та продовжив рух. За словами Сергія Бровка, автомобіль міг наїхати на прикордонників. Відтак вони почали стріляти по кузову.

У відділі комунікації Нацполіції області повідомили, у автівці було 3 чоловіків. Вогнепальне поранення у чоловіка, який сидів на задньому сидінні автомобіля. Він зі села Киселиці Путильського району.