Депутати Чернівецької міської ради вирішили через суд забрати в облради право власності на п’ять земельних ділянок у місті

13:28, 20 чер. 2019
 
Депутати Чернівецької міської ради вирішили через суд забрати в облради право власності на п’ять земельних ділянок у місті

Депутати Чернівецької міської ради вирішили через суд забрати в облради право власності на п’ять земельних ділянок у місті.

Дві ділянки розташовані на вулиці Мусорського, 2 - це територія Обласної психіатричної лікарні. Ще три ділянки розташовані на провулку Текстильників, 1. Забрати право власності можуть через рішення суду.

Про це йдеться у міській ініціативі, яку підтримали депутати Чернівецької міської ради.

Авторами ініціативи є Катерина Пономарьова, голова ГО «Волонтерський рух Буковини», громадські організації – «Добротворець» та «Пацієнти Буковини».

У січні цього року Обласна рада віддала в оренду на 10 років приміщення Обласної психіатричної лікарні приватному підприємцю Василю Чоботарю. Волонтери Громадської організації «Волонтерський рух Буковини», які опікуються лікарнею, тоді заявили, що договір уклали з порушеннями, а комунальну землю хочуть приватизувати. Водночас голова обласної ради Іван Мунтян нам у коментарі сказав, що передали приміщення в оренду відповідно до законодавства.