Партія ВО "Батьківщина" висунула кандидатів на мажоритарних округах Буковини

16:42, 11 чер. 2019
 
Партія ВО

По 201-му округу висунули Олександра Пуршагу, депутата Чернівецької міської ради, начальника Управління капітального будівництва Чернівецької ОДА. Балотувався в мери Чернівців. У 2016 році рух "Чесно" визначив його як найбагатшого депутата міської ради, згідно з аналізом доходів за 2014 рік. Його дружина Лілія Пуршага займається будівельним бізнесом.

По 202-му з центром в Сторожинці – Андрій Маковей. Він є депутатом Чернівецької обласної ради. У 2014 балотувався до Верховної Ради як самовисуванець. Згідно з останньою поданою декларацією, займається підприємницькою діяльністю.

По 203-му з центром у Новоселиці представляти "Батьківщину" буде Артур Мунтян. Він – депутат Чернівецької міської ради. Член постійної комісії з питань бюджету та фінансів. Напередодні президентських виборів ми повідомляли, що працівники його підприємства стали спонсорами "Батьківщини" (дивіться в першому коментарі до цього допису).

На 204-му балотуватиметься Василь Мельник – перший заступник голови Чернівецької обласної організації політичної партії ВО "Батьківщина".

Партійний з’їзд "Батьківщини" відбувся 10 червня.

Фото: Іван Мунтян