Олександр Пуршага: «Не можна сьогодні визначити, що пріоритет – це саме перинатальний центр»

14:21, 29 бер. 2019
 
Олександр Пуршага: «Не можна сьогодні визначити, що пріоритет – це саме перинатальний центр»

Реконструкція перинатального центру у Чернівцях триває з 2013 року. Олександр Пуршага, в.о. директора Департаменту капітального будівництва та дорожнього господарства, озвучив дані про готовність об’єкта і необхідні для його завершення суми.
В ефірі програми «Звіти наживо» на телеканалі UA: Буковина Олександр Пуршага, в.о. директора Департаменту капітального будівництва та дорожнього господарства, повідомив, що об’єкт готовий приблизно на 80%.
«Нам залишилося на даному об’єкті завершити загально-будівельні роботи і монтаж медико-технологічного обладнання на 45 мільйонів гривень. Ті кошти, які залишилися перехідними з минулого року, 27 мільйонів гривень, вони будуть підняті до нас у департамент, і ми продовжимо виконання робіт на цю суму гривень», – сказав Олександр Пуршага.


У департаменті планують продовжити роботи на вулиці – облаштувати доріжки, пандуси, тротуари, та провести інші ландшафтні роботи.
«Сьогодні якщо по всій області подивитися на наші об’єкти, які сьогодні будуються, потрібно будувати, то якщо в Хотині – пріоритет пологового будинку, якщо Горішні Шерівці – пріоритет школа, якщо брати в Рідківцях – пріоритет школа, в Усть-Путилі – школа. Не можна сьогодні, що пріоритет саме перинатальний центр».

На думку Олександра Пуршаги, до кінця 2019 року перинатальний центр здадуть в експлуатацію: «Якщо не помиляюся, школу в Рідківцях плануємо здати, садочок у Колінківцях, пологовий будинок в Хотині, якщо не помиляюся, «Перлина гір», там в комплексі проходить реконструкція. Також якщо буде фінансування, здамо перинатальний центр».