Депутати Чернівецької міської ради не подолали вето секретаря Василя Продана щодо земельної ділянки на вулиці Дзержика

14:48, 15 бер. 2019
 
Депутати Чернівецької міської ради не подолали вето секретаря Василя Продана щодо земельної ділянки на вулиці Дзержика

Раніше на сесії депутати проголосували за надання чернівчанці Світлані Бежан 10 соток землі на вулиці Джержика, 21. Василь Продан у своєму розпорядженні написав, що Світлана Бежан не мала права на отримання цієї ділянки із земель запасу міста.

Проти вето Продана проголосували двоє депутатів, серед них Валерій Чинуш від фракції «Рідне місто».

«Вважаю, що правильно виділили земельну ділянку. Я не враховую вето Василя Сафроновича правильним, це моя особиста думка», - сказав Валерій Чинуш.

За словами Василя Продана, розпорядження про скасування рішення надати Світлані Бежан земельну ділянку він написав після того, як до нього звернулися представники громадських організацій, які відстоюють інтереси сімей загиблих учасників АТО.

«Є позиція громадських організацій, представників учасників АТО, виключно посилаючись на це, дослухавшись до їхніх аргументів, я прийняв таке рішення накласти вето», - сказав Василь Продан.

Нагадаємо, на цю ділянку претендувала дружина загиблого атовця, яка згодом від неї відмовилася. Як нам сказав Член кординаційного центру з питань соціальної психологічної підтримки учасників АТО Вальтер Шеффер, зробила вона це через те, що їй погрожували.