Випуск проєкту «Відтінки України» від UA: БУКОВИНА у шорт-листі премії «Честь професії»

Випуск проєкту «Відтінки України» від UA: БУКОВИНА у шорт-листі премії «Честь професії»

7 тра. 2021

Випуск проєкту «Відтінки України» телеканалу UA: БУКОВИНА увійшов до шорт-листа фіналістів премії «Честь професії» у номінації «Найкраще інтерв’ю в локальному медіа» із епізодом «Сукні буковинського дизайнера румунського походження носять у 34-ох країнах». Авторка та редакторка  — журналістка  UA: БУКОВИНА Євгенія Гайфер.

«Мій матеріал — це історія про те, коли бентежать не події чи процеси, а люди, які своїм прикладом переконують, що все можливо. Вірю, що саме на локальному рівні є люди, які змінюють середовище у кращий бік. Ми тільки починаємо помічати це. Вперше взяла участь у конкурсі і навіть усвідомити не могла, скільки емоцій може викликати відбір у фінал! Неочікувано, але приємно!», — розповідає Євгенія Гайфер

«Честь професії» — це український загальнонаціональний конкурс професійної журналістики, який проводиться з 2010. Організатор конкурсу Національна асоціація медіа.

«Відтінки України» — проєкт, що розкриває глядачам Суспільного мультикультурність країни, різноманіття цінностей та унікальні таланти людей, які мешкають у різних куточках України. Герої говорять й українською, і мовою своєї національної спільноти, зберігають традиції своїх родин та поважають тутешні звичаї. Детальніше про проєкт за посиланням.