Радіодень та нові спецпроєкти на UA: Українське радіо Буковина

Радіодень та нові спецпроєкти на UA: Українське радіо Буковина

6 тра. 2021

UA: Українське радіо Буковина — регіональний Суспільний мовник у Чернівецькій області, який належить до Чернівецької філії Суспільного мовника. UA: Українське радіо Буковина та телеканал UA: БУКОВИНА входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — UA: Суспільне мовлення. 

UA: Українське радіо — найбільша FM-мережа й найпопулярніше розмовне радіо країни.

UA: Українське радіо Буковина має щоденні регіональні врізки у цій мережі  —  з 12:10 до 13:00 та з 17:10 до 18:00.  

Щодня, з понеділка по п’ятницю в ефірі UA: Українське радіо Буковина звучать місцеві інформаційні випуски новин.

Щобудня журналістки  UA: Українське радіо Буковина Інна Стефанець, Аліна Хрищук, Олеся Жук та Маргарита Олійник разом з експертами наживо обговорюють актуальні суспільно-політичні, культурні та економічні теми  розвитку регіону в радіопроєктах:

«Радіодень»  (Прайм тайм)  — щодня о 17:10 

  • Оперативне висвітлення і аналітика найважливіших суспільних подій міста й області у сферах регіонального розвитку, економіки, соціального розвитку, культури, освіти, здоров’я, транспорту, права, антикорупційного руху тощо.

 Ведучі: Олійник Маргарита, Стефанець Інна

«Точка дотику»  о 12:10 з понеділка до п’ятниці

Програма регіонального суспільного радіо, яку ви можете не тільки слухати на хвилях UA: Українського радіо Буковина, але і дивитися на телеканалі UA: БУКОВИНА. Вмикайте нас щодня, з понеділка по п’ятницю о 12:10, або слухайте хвилю 91,8 FM. на UA: Українському радіо Буковина. 

Ведучі: Жук Олеся, Хрищук Аліна

Авторські проєкти на UA: Українське радіо Буковина:

Психологія, саморозвиток, мотивація – саме ці ключові теми обговорює Маргарита Олійник у випусках проєкту «Екомислення».

У проєкті «Жінки Буковини» разом із Інною Стефанець ви дізнаєтеся про діяльність жіноцтва Буковини,  його вплив на історію та культуру України та світу.

Про відомі туристичні об’єкти краю та маловідомі дані з архівів ділиться Аліна Хрищук у проєкті «Мандруємо».

У проєкті «З пилу в ефір» Олександр Буль досліджує культурно-мистецькі феномени минулого та їхній влив та взаємодію з сучасними проявами мистецтва у різних сферах.  

Ви зможете отримати різнобічне бачення суспільно-політичних подій краю та зробити обґрунтовані висновки прослухавши проєкт «За і проти»

Разом із Людмилою Шеленко пропонуємо вам дослідити музичні феномени краю у проєкті «Музичний путівник», заслухати сучасних буковинських поеток у випусках «Поетичної сторінки» та прозаїків у передачах «Читаємо». Також наша аудиторія може дізнатися про сучасних виконавців та співачок у проєкті «Свій хіт».

Окрім того, щодня з понеділка до п’ятниці о 20:30 в радіоефірі слухачі можуть дізнатися актуальні новини Буковини румунською мовою, а з 20:35 до 21:00 дізнатися про важливі події у передачі «Діалог дня» від редакторок Маріанни Струц та Анни-Крістіни Мігаєсі.  Це інформаційно-аналітична передача в якій висвітлюються найактуальніші теми, проблеми та потреби румунської спільноти.

Слухайте також спецпроєкти румунською мовою від редакції: щосуботи о 20:30 «Твій Лікар» - радійний проєкт, румунською мовою, про проблеми зі здоров’ям які найчастіше зустрічаються у нас на Буковині. В рамках проекту слухачі знайомляться з румуномовними медиками, та щонеділі «Музичний стілець» – це передача про місцевих виконавців румунських пісень та музикантів які виконують румунську музику.

Слухати UA: Українське радіо Буковина можна онлайн на сайті філії та на частотах

Чернівці –  91,8 FM;  Новодністровськ – 106, 6 FM; Путила – 107,0 FM.

 

Оперативні новини шукайте на діджитал-платформах:  

 

Наші контакти:

Філія акціонерного товариства «Національна суспільна телерадіокомпанія України» «регіональна дирекція UA: БУКОВИНА»

58001, м. Чернівці вул. Головна, 91А, вул. Братів Руснаків, 3.
+38 (0372) 52 47 83
press.chernivtsi@suspilne.media

Відділ новин:

news.bukovyna@suspilne.media
+38 (0372) 55 36 56

Відділ реклами:

ads.bukovyna@suspilne.media
+38 (0372) 52 20 44
+38 (0372) 52 37 36

Як повідомити новину журналістам UA: БУКОВИНА: