UA: БУКОВИНА покаже спецефір про пожежу в лікарні

UA: БУКОВИНА покаже спецефір про пожежу в лікарні

27 лют. 2021

Сьогодні о 19:00 в ефірі UA: БУКОВИНА та о 20:10 на UA: Українське радіо Буковина дивіться та слухайте розмову журналістів Суспільного із заступницею голови Чернівецької ОДА, Наталією Гусак та із начальницею управління забезпечення медичного обслуговування у сфері охорони здоров’я Чернівецької міської ради, Наталією Калимковою.

Тема розмови: пожежа у міській лікарні №1, стан потерпілих та ймовірні причини займання.

"Як Суспільний мовник ми зобов’язані максимально оперативно реагувати на подібні ситуації у області. Вже у перші хвилини після пожежі на наших платформах буковинці мають змогу прочитати найактуальніші оновлення щодо ситуації у лікарні та стан потерпілих. Наші журналісти у найближчих, після трагедії, випусках новин UA: Першого та UA: Українського радіо розповідали про те, що відомо. Вже о 19:00 команда Суспільного мовника Буковини підсумує інформацію про можливі причини загоряння та про те, у якому стані потерпілі, а також куди госпіталізували хворих на COVID-19. На Українському радіо Буковина останні оновлення можна буде почути о 20:10", —  коментує  продюсер UA: БУКОВИНА Максим Волошин.

Нагадаємо,  у міській лікарні №1, де лікують пацієнтів з коронавірусом, стався вибух. Через це загинула людина,  ще потерпілі. Про це повідомили новинарі Суспільного Буковини.