Суспільне Буковини транслюватиме Різдвяне богослужіння із місцевого храму

Суспільне Буковини транслюватиме Різдвяне богослужіння із місцевого храму

6 січ. 2021

7 січня о 9:00 Суспільне Буковини транслюватиме Різдвяну літургію з церкви Трьох Святителів (ПЦУ), що знаходиться біля Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича. Службу вестиме архієпископ Чернівецький і Хотинський Герман Семанчук. Трансляція триватиме орієнтовно до 11:30.  Традиційно службу можна буде побачити наживо на телеканалі UA: БУКОВИНА та на ютюб канал філії.

 «Ми забезпечуємо глядачам чудову альтернативу! Всі хто не має можливості прийти до храму на святкову службу, можуть переглянути Різдвяне богослужіння на телеканалі UA: БУКОВИНА або ж на нашому офіційному YouTube каналі. Бажаю кожному на Різдво знайти спокій та побути з родиною!»–  розповів продюсер Суспільного Буковини Максим Волошин.

Окрім того, 6 січня о 16:45 у Михайлівському Золотоверхому соборі митрополит Епіфаній проведе Всенічне бдіння напередодні Різдва Христового. Детальніше про те, які богослужіння до Різдва транслюватимуть регіональні мовники Суспільного за посиланням.

 Додамо, що Суспільний мовник Буковини з початку пандемії та запровадження карантинних обмежень,  транслює  богослужіння релігійних свят із місцевих  храмів для того, щоб люди вдома могли подивитися службу. Зокрема, UA: БУКОВИНА транслював богослужіння до Дня святої Трійці із цієї ж церкви, а також Пасхальну літургію, яку за одну ніч подивилися понад 8 тисяч людей.