Уже сьогодні «Виборчий округ. Дебати» на Суспільному Буковини

Уже сьогодні «Виборчий округ. Дебати» на Суспільному Буковини

27 лис. 2020

Сьогодні о 19:20  Суспільний мовник Буковини та місцеві телеканали транслюватимуть  «Виборчий округ. Дебати» з кандидатами на посаду міського голови Чернівців Романом Клічуком та Віталієм Михайлішиним. 

Дивіться телепроєкт онлайн на сайті UA: БУКОВИНА за посиланням, на фейсбук-сторінці або ютюб-каналі філії Суспільного. Слухати пряму трансляцію можна в ефірі UA: Українського радіо Буковина на частоті 91,8 FM.

Суспільне Буковини, як незалежний майданчиком для проведення дебатів кандидатів другого туру виборів, надає сигнал для трансляції «Виборчий округ. Дебати» усім зацікавленим телеканалам Чернівців.

Про правила і таймінг програми  «Виборчий округ. Дебати» читайте за посиланням.

Телеканал, радіо і діджитал-платформи Чернівецької філії Суспільного не належать жодній політичній чи бізнес-групі, працюють винятково в інтересах українських громадян на кошти платників податків, тож можуть виступити майданчиком для незалежної дискусії кандидатів на рівних умовах.

Проєкт «Виборчий округ» регіональних філій має вже 4 сезони: уперше на ефіри Суспільного запрошували народних депутатів-списочників у  2018 році, кандидатів у народні депутати за одномандатними виборчими округами (мажоритарників) у липні 2019 року перед позачерговими парламентськими виборами, у сезоні листопада-грудня 2019 року аналізували роботу новообраних депутатів Верховної Ради за 100 днів після виборів.