У поміч батькам — на Суспільному Буковини стартує дитяча передача «ОК, я тобі поясню»

У поміч батькам — на Суспільному Буковини стартує дитяча передача «ОК, я тобі поясню»

7 жов. 2020

18 жовтня UA: БУКОВИНА запускає проєкт, який відібрали на відкритому конкурсі  «Створюй із Суспільним» під назвою «Ок, я тобі поясню».  Це дитяча пізнавальна програма, яка входитиме в ефір усіх регіональних мовників Суспільного щонеділі о 14:15.  

 «”Ок, я тобі поясню” – це дитяча телевізійна енциклопедія. Створена вона для допитливих глядачів, які мають безліч питань до дорослих. Ми хочемо бути корисними і дати відповідь хоча б на частину цих запитань. А для того, щоб утримати увагу маленького глядача та полегшити сприйняття важкої інформації – у наших відеороликах ми використовуємо графічні елементи. Робота над цим проєктом для мене неймовірно цікава та мотивуюча. Я мрію стати помічницею для батьків та подругою для дітей, які дивитимуться цей проєкт», — розповідає авторка та менеджерка проєкту Марина Буличева. 

Передача виходитиме у легкому та грайливому форматі, простою, зрозумілою для дітей мовою. Всього заплановано 12 випусків програми тривалістю 6 хвилин кожен. 

«Працюючи над форматом з Мариною Буличевою, авторкою проєкту «Ок, я тобі поясню», ми насамперед прагнули подивитися на світ і наше оточення очима дитини. У кожному випуску розповідаємо про явища та об’єкти, які для дорослих здаються звичними, а для дітей це нова мандрівка і знайомство. Цей проект дозволить трішки перепочити батькам саме тоді, коли дитина прагне отримати відповіді на питання, які її хвилюють. Отож, вмикайте UA: БУКОВИНА щонеділі о 14:15 та відкривайте світ навколо разом з вашими дітьми чи онуками!», — каже продюсер Суспільного Буковини Максим Волошин. 

Нагадаємо, Суспільне запустило у виробництво 20 творчих проєктів для регіонального мовлення, які відібрали на відкритому конкурсі «Створюй із Суспільним» восени 2019 року. Одразу чотири пітчингові проєкти UA: БУКОВИНА пройшли експертний відбір та невдовзі вийдуть на екрани Суспільного.