Суспільне Буковини транслюватиме чемпіонат України з автокросу на легкових автомобілях та автомобілях багі

Суспільне Буковини транслюватиме чемпіонат України з автокросу на легкових автомобілях та автомобілях багі

25 вер. 2020

27 вересня з 10:00 Суспільне Буковини транслюватиме чемпіонат України з автокросу на легкових автомобілях та автомобілях багі. Трансляція відбуватиметься впродовж 2 годин на телеканалі UA: БУКОВИНА та на ютуб-каналі філії. 

Чемпіонат проводить чернівецька громадська асоціація «Техноспорт», з метою популяризації автомобільного спорту в Україні, підвищення
спортивної майстерності спортсменів України, залучення молоді до занять автомобільним видом спорту. Захід відбуватиметься протягом 26-27 вересня.
 
Продюсер Суспільного Буковини Максим Волошин розповідає: «Сьогодні більшість подій, фестивалів, змагань переходять у онлайн формат. Ще у березні ми планували бути партнером і здійснювати трансляції змагань з авто- та мотокросу. Та мабуть, як і для всіх, карантинні обмеження внесли свої корективи. Зараз ми дійшли згоди з партнерами та готуємо для наших глядачів трансляцію другого етапу Чемпіонату України з автокросу. Для нашої команди це буде здебільшого новий досвід і це, безумовно, цікава ціль для регіонального мовника Буковини».

Також читайте: Радійний подкаст від Саші Буля, замальовки про Буковину та простими словами про складне:  саме такими будуть нові проєкти на UA: Українському радіо Буковина  у новому сезоні, який стартує з вересня. 

Фото від організаторів заходу.