Музика від «Монополії» — черговий квартирник на Суспільному Буковини

Музика від «Монополії» — черговий квартирник на Суспільному Буковини

1 сер. 2020

31 серпня о 19:50 на Суспільному Буковини виступив з концертом чернівецький рок-гурт «Монополія». Трансляція була на телеканалі UA: БУКОВИНА та в YouTube

«Концерти онлайн стають нормою через умови, спричинені пандемією. Суспільне відкрите для виконавців, які хочуть тішити слухачів своєю музикою, але не можуть цього робити через карантинні обмеження. Ми із задоволенням співпрацюємо. Вчора в студії Суспільного мовника Буковини протягом години виступав гурт «Монополії» і це було дуже драйвово», — розповів лінійний продюсер UA: Українське радіо Буковина Павло Тодорович.

Команда Суспільного Буковини запланувала трансляцію виступу гурту «STELS» і наступної п’ятниці о 20:00 на телебаченні та у YouTube. 

Слухачі UA: Українське радіо Буковина мають змогу послухати концерт гурту «Монополія» цими вихідними о 12:10, а концерт гурту «STELSI», відповідно, у суботу та неділю 8 й 9 серпня о 12:10.

 

Нагадаємо, що на Суспільному Буковини з’явилася можливість презентувати свою творчість талановитим музикантам. 

Перший концерт у новій студії відбувся 5 червня о 20:00. На  Суспільному Буковини показали квартирник зі співаком Сашком Булічем (Sasha Boole)