Чернівецька філія Суспільного переходить на дистанційний режим роботи

Чернівецька філія Суспільного переходить на дистанційний режим роботи

12 чер. 2020

З 12 червня частина працівників Чернівецької філії Суспільного переходить на дистанційний режим роботи через підтверджений випадок захворювання на COVID-19. 

 

«Попри складну ситуацію ми далі інформуватимемо населення на платформах Суспільного Буковини. Це випуски новин на радіо й телебаченні та наповнення сайту й соцмереж. Поки ж ми тимчасово зупиняємо випуск інших теле- та радіопроєктів до стабілізації ситуації»,прокоментував продюсер Чернівецької філії Суспільного Максим Волошин.

 

У приміщеннях UA: БУКОВИНА сьогодні проводять дезінфекцію. Усі колеги, що контактували з інфікованою, перебувають на самоізоляції.

«Бажаємо якнайшвидшого одужання нашій колезі. Вдячний колективу філії за зібраність і швидке реагування на нові обставини. Суспільне Буковини й надалі інформуватиме своїх глядачів і слухачів про найважливіше. А вся команда Суспільного підтримує та допомагає нашим колегам у Чернівецькій філії»,зазначив член правління Суспільного, відповідальний за адміністративно-господарський напрям і регіональний розвиток, Микола Чернотицький.

 

Команда Чернівецької філії Суспільного працюватиме адаптовано усі, хто може перейти на дистанційну роботу, залишаться вдома. Проте відділ новин працюватиме у звичному режимі, щоб оперативно повідомляти чернівчанам важливу інформацію.

Діджитал-платформи філії інформуватимуть підписників про всі доступні без виїздів події Чернівців та області.

Уся інформація — на фейсбук-сторінці UA: БУКОВИНА, а також на сайті UA: БУКОВИНА.