Квартирник від Sasha Boole та нова музична студія  – як Суспільне Буковини продовжує реалізовувати творчі проєкти в карантинних умовах

Квартирник від Sasha Boole та нова музична студія – як Суспільне Буковини продовжує реалізовувати творчі проєкти в карантинних умовах

6 чер. 2020

На Суспільному Буковини тепер є можливість презентувати свою творчість талановитим музикантам. Перший концерт у новій студії відбувся вчора о 20:00. На  Суспільному Буковини показали квартирник зі співаком Сашком Булічем (Sasha Boole). 

Сашко  презентував новий кліп та заграв уже відомі раніше композиції, з якими неодноразово гастролював Європою. Прямоефірна трансляція розпочалася о 20:00 та поширювалася і на фейсбук-сторінку Суспільного Буковини.

Продюсер Суспільного Буковини Максим Волошин розповів: «Ми з командою давно хотіли створити майданчик для розвитку творчості, але думали про формат. А коли почали працювати із Сашком Булем, то зрозуміли, що ось вона – нагода для старту. Так ми записали його новий кліп в одній із наших студій і домовилися про квартирник на Суспільному, а в умовах карантину він виявився ще й дуже доречним, адже люди не ходять на живі концерти і можуть насолоджуватися якісною музикою онлайн».

«Ми створили студію для записів творів музичних виконавців Буковини. Сподіваюсь, скоро все налагодиться і ми зможемо проводити тут реальні зустрічі в стилі квартирників», — розповіла менеджерка філії Ольга Гришин-Грищук.

Також сьогодні та завтра о 12:10 квартирник вийде і в радіоефірі Суспільного Буковини. 

Нагадаємо, що Команда телеканалу UA: БУКОВИНА21 травня  організувала півторагодинний тематичний спецефір «Код нації: вишиванка об’єднує».