Продюсер UA: БУКОВИНА долучився до молодіжного форуму у Чернівцях

Продюсер UA: БУКОВИНА долучився до молодіжного форуму у Чернівцях

2 бер. 2020

29 лютого ГО «Активна громада Чернівців», що є частиною всеукраїнського об’єднання «Інститут Республіка», у співпраці з чернігівським ГО «Спектр» провела молодіжний захід під назвою «Форум змінотворців 2.0». Метою форуму було зібрати в одному місці і в один час активну молодь з різних регіонів країни для обміну думками, мережування та навчання.

Продюсер Чернівецької філії Суспільного Максим Волошин розповів учасником форуму про свою роботу, зокрема про те, як реалізовувалися пітчингові проекти UA: БУКОВИНА і що потрібно для того, щоб реалізувати свою ідею разом із Суспільним.

«Саме молодь часто є відкритою до нових можливостей та пробує себе у різних напрямках. А мені завжди приємно розповідати про можливості, які Суспільне надає для власного розвитку та втілення ідей. Зовсім скоро, вже у березні, ми розпочинаємо чергову хвилю пітчингів на Суспільному. Пітчинг це конкурс ідей проектів, завдяки якому охочі мають змогу представити власні медіапроекти та потрапити на Суспільне. Врешті, попри думки скептиків, саме Суспільне Буковини одним з перших регіональних мовників реалізувало 2 проекти на аутсорсі. Також у новому сезоні ми готуємо ще 4 нових проекти до ефіру на UA: БУКОВИНА, які ми обрали на пітчингу», – прокоментував Максим Волошин.

Організатор молодіжнього форуму Богдан Тригук розповів: «Ми хотіли «прокачати» молодь з Чернівців та всієї України, зарядити їх знаннями у суспільній сфері, провести мережування між активними членами суспільства та тими, хто бажає стати такими. На форум були запрошені досвідчені лектори, тренери та фасилітатори Чернівців. Я був приємно вражений активністю учасників та учасниць, які приїхали до нас з різних куточків України: від Ужгорода до Запоріжжя; тим, що й спікери, й учасники вкладалися в час, дружньою атмосферою, що відчувалася в цей день. Такі події важливі для Чернівців, адже третину учасників склали чернівчани, як було заплановано із самого початку. До того ж це спосіб відкрити наше місто іногороднім. Ми також хотіли, щоб в учасників була можливість подивитися Чернівці, тому їм була надана можливість провести тут на день більше».

Нагадаємо, що 11 лютого представники Суспільного Буковини провели тренінг для студентів чернівецького осередку Української академії лідерства.