Щоп’ятниці на UA: БУКОВИНА та UA: Українське радіо Буковина виходитимуть програми про реформи

Щоп’ятниці на UA: БУКОВИНА та UA: Українське радіо Буковина виходитимуть програми про реформи

4 гру. 2019

Суспільний мовник Буковини розпочинає цикл теле- і радіопрограм про результати реформ у Чернівецькій області за 2019 рік. Обговорюватимуть такі ключові реформи: освітню, медичну, органів місцевого самоврядування та інфраструктури.

Спецпрограма «Тема дня» виходитиме в ефір щоп’ятниці о 19:20, починаючи з 6 грудня.  Запрошуватимуть керівників установ, які відповідають за реалізацію окремої реформи в області, а також експертів та громадських активістів, діяльність яких, пов’язана з моніторингом, аналітикою та консультуванням конкретних сфер, що реформуються.

Також щоп’ятниці о 17: 20 у передачі «Прайм-тайм» на UA: Українське радіо Буковина журналісти разом із запрошеними гостями у студії підсумують  зміни у місті Чернівці.

«Кінець року  — слушний час для того, щоб поговорити про результати роботи службовців, громадських діячів та всіх тих, хто впливає на прийняття рішень в регіоні. Це час для того, щоб запитати чи достатньо було зроблено із запланованого у 2019 році. Ми обрали теми реформ, бо це актуально, адже саме від реформування країни зараз, залежить її добробут у майбутньому»,  — прокоментував продюсер Суспільного Буковини Максим Волошин.