Стартував «Виборчий округ» на UA: БУКОВИНА

Стартував «Виборчий округ» на UA: БУКОВИНА

21 лис. 2019

Стартував новий сезон суспільно-політичного проєкту «Виборчий округ». У його межах журналісти аналізують роботу новообраних депутатів Верховної Ради за 100 днів після виборів.

Цієї п’ятниці о 19:20 в ефір телеканалу UA: БУКОВИНА вийде перша програма нового сезону проєкту «Виборчий округ». В ній взяв участь народний депутат, що представляє у Верховній Раді виборчий округ 204, Валерій Божик.

Редакторка ТГ «Тема дня» Євгенія Гайфер про старт нового сезону програми «Виборчий округ» розповіла: «Якщо порівнювати цей сезон «Виборчого округу»  і попередні, то звісно, він був складнішим в контексті підготовки. В першу чергу через те, що комунікувати з депутатами було важко. Ми майже тиждень не могли зв’язатися з одним депутатом для того, щоб отримати відповідь щодо його участі в програмі. Помітною є проблема й їхньої медійної та публічної активності. Що, мабуть, є наслідком досить невеликого проміжку часу після виборів. І в результаті, серед чотирьох мажоритарників нашої області взяти участь в програмі погодився лише один».

Фахівчиня ТГ «Тема дня» Яна Воєвідко прокоментувала електоральні настрої населення та обізнаність роботою депутата від свого виборчого округу: «Під час спілкування з виборцями на округах, команда «Виборчого округу» дійшла висновків, що, загалом, їх можна поділити на три групи. Найбільше нас здивувала перша група це ті, хто нічого не чули про свого обранця та його роботу. Друга група володіє інформацією про законотворчу діяльністю свого депутата і задоволена нею. Третя група це жителі округів, які знають, чим займається їхній депутат, проте не згідні із його позиціями у Верховній Раді».

Нагадаємо, що на телеканалі UA: БУКОВИНА з 1 по 16 липня в ефір вийшло 9 випусків ток-шоу «Виборчий округ: Співбесіда» з кандидатами у депутати, 25 учасників з 72 зареєстрованих прийшли до студії програми.