З 5 жовтня в ефірі UA: БУКОВИНА транслюватиметься програма «Школа доступності»

З 5 жовтня в ефірі UA: БУКОВИНА транслюватиметься програма «Школа доступності»

4 жов. 2019

Цими вихідними, у суботу о 9:35, на регіональних телеканалах UA: Суспільне мовлення стартує проєкт від команди Доступно.UA «Школа доступності». У першому сезоні в ефір вийде вісім серій програми. «Школа доступності» розповідатиме про ситуації у які попадають люди з інвалідністю, способи допомоги та секрети вдалої комунікації.

Автори проєкту Дмитро ЩебетюкНаталя Павленко та Денис Заєць мають на меті дослідити простір, змінити ставлення до інвалідів, об’єднати суспільство, змусити задуматись, що бар’єри існують тільки в наших головах.

«Такі проєкти варто робити, щоб покращити сприйняття суспільством інклюзії та тем інвалідності. Наше завдання — охопити більше людей, щоб кожен член суспільства зрозумів важливість рівності й комунікації. Бо всі маємо знання, талант, вміння — всі маємо мати можливості їх реалізувати. Треба працювати над тим, щоб питання інвалідності та інклюзії перейшли до рівня нормального, а не були чимсь особливим, — каже ведучий і один з авторів проєкту Дмитро Щебетюк. - Ми щасливі, що виходимо в ефір на національному телебаченні, це є поштовхом до переходу на вищий рівень нашої роботи».

Програма «Школа доступності»  транслюватиметься в ефірі всіх регіональних каналів UA: Суспільне мовлення у слоті нових  програм вихідного дня, щосуботи о 9:35.