На UA: БУКОВИНА відкрили громадський простір для активістів

На UA: БУКОВИНА відкрили громадський простір для активістів

2 жов. 2019

З 1 жовтня  на Суспільному Буковини запрацював «Простір UA:» майданчик, де можна організовувати заходи безкоштовно. Важлива умова — заходи мають бути некомерційними та нести соціальну дію, тобто бути корисними для Чернівців і області.

«Розпочинаємо роботу нашого коворкінгу ми з теоретичного блоку – курсу лекцій про реформи, а саме: про медіа, реформу децентралізації, адміністративну, антикорупційну та медичну реформу. 1 жовтня поговорили про реформування медіа: про те, чому Суспільне не державне, та які зміни вже відбулися на Суспільному Буковини», прокоментував продюсер UA: БУКОВИНА Максим Волошин.

 

Менеджерка Чернівецької філії Суспільного Ольга Гришин-Грищук розповіла: «Важливою частиною реалізації проєкту був ремонт приміщення, адже це кошти співфінансування Суспільного та Британської Ради, а це означає, що потрібно було дотримуватися чітких дедлайнів. Тому дякую працівникам, які  особисто долучалися до ремонту та шукали деталі по декілька годин саме такі, які оптимально підійшли би для цього приміщення».

Наступна лекція про медичну реформу відбудеться 7 жовтня у понеділок о 15:30. Спікерка: Наталія Гусак, регіональна координатора з підтримки реформи охорони здоров’я в Чернівецькій та Івано-Франківській областях програми U-LEAD з Європою.  Реєстрація учасників за посиланням.

Нагадаємо, що «Простір UA:»  створено за підтримки програми «Активні громадяни» Британської Ради в Україні, партнером програми в Чернівцях є ГО «Буковинська агенція регіонального розвитку».