Виборчий марафон на UA: БУКОВИНА відбудеться 21 липня

Виборчий марафон на UA: БУКОВИНА відбудеться 21 липня

19 лип. 2019

У день виборів, 21 липня, UA: БУКОВИНА в етерах радіо та телебачення розповідатиме про перебіг виборів у Чернівецькій області.

Виборчий марафон включатиме роботу теле- та радіостудії за такими часовими відрізками:

17:20-17:30 – запрошений гість Василь Купіна, омбудсмен Громадянської мережі ОПОРА у Чернівецькій області розповідатиме про порушення, хід голосування, явку на виборах та роботу виборчих комісій;

 17:30-17:35 – відбуватиметься включення журналістів з дільниць;

 17:40-18:00 – Євгенія Гайфер підсумує програму "Виборчий округ: Співбесіда".

Марафон продовжиться на телебаченні без включення на радіо з 19:15 і триватиме до 20:00.

З 19:15 до 19:30 у студії журналісти, які були на дільницях, розповідатимуть про події з «перших уст»;

З 19:30 до 19:45 –  представник ВГО "Комітет виборців"  інформуватиме про передвиборчий процес, ОВК, ДВК, роботу комісій;

З 19:45 по 20:00 – Ольга Обершт, координаторка ГО "Центр UA" аналізуватиме програми партій та їх відповідність повноваженням парламенту.

Про виборчий марафон розповідає продюсер Чернівецької філії Суспільного Максим Волошин: «Ми продовжуємо уважно стежити за виборчими перегонами. Тому команда Суспільного Буковини вирішила бути разом з глядачами та слухачами аж до закриття дільниць у день виборів. Виборчий марафон на UA: Буковина розпочнеться о 17.20 одночасно на телебаченні, радіо та прямою стрім-трансляцією на Facebook. До нашої студії завітають представники Громадянської мережі ОПОРА, громадського руху ЧЕСНО та Комітету Виборців України, ми поспілкуємося з кореспондентами ньюзруму, які повернуться з дільниць і віддалених куточків Чернівецької області та розкажемо, як створювалося центральне ток-шоу нашого регіону – "Виборчий округ:  Співбесіда".

Після закриття виборчих дільниць на UA: ПЕРШИЙUA: БУКОВИНА та усіх регіональних телеканалах Суспільного стартує спецпроєкт "Зворотний відлік". Ведучі Павло Казарін та Мирослава Бар чук озвучать перші результати національних екзит-полів одразу після закриття виборчих дільниць. Це спільний проєкт Суспільного, Радіо Свободи та Голосу Америки.

Наживо дивитися телеканал UA: БУКОВИНА та слухати Українське радіо Буковина можна тут