25 кандидатів - мажоритарників мали співбесіду на телеканалі UA: БУКОВИНА

25 кандидатів - мажоритарників мали співбесіду на телеканалі UA: БУКОВИНА

16 лип. 2019

На телеканалі UA: БУКОВИНА з 1 по 16 липня в етер вийшло 9 випусків ток-шоу "Виборчий округ: Співбесіда" з кандидатами у депутати, 25 учасників з 72 зареєстрованих прийшли до студії програми.

З 1 липня по 15 липня разом з ведучою Євгенією Гайфер кандидати в народні депутати говорили про права та обов’язки народних обранців, проблеми виборчих округів та стратегічні питання, які варто розглядати у парламенті в першу чергу.

Від 201 виборчого округу  гостями програми стали Юрій Андрусяк, Володимир Дідух-Кобзар, Ярослав Кирпушко, Мирослав Гуцул, Галина Жук, Оксана Продан, Ігор Царюченко,  Віталій Михайлішин, Валентина Радчук та Наталія Фрунзе.

Від 202 округу у програмі взяли участь Володимир Гілюк, Андрій Маковей, Ростислав Поклітар, Василь Тодеренчук, Олександр Фищук, Михайло Чорней та Катерина Шаповалова.

203 виборчий округ представили Георгій Мазурашу, Руслан Майданський, Петро Панчук, Іван Попадюк, Іван Попеску та Єлизавета Пушко-Цибуляк.

І від 204 виборчого округу глядачі змогли побачити у студії Руслана Панчишина та Андрія Стецюка.

Нагадаємо, що програма "Виборчий округ: Співбесіда" створена перед позачерговими парламентськими виборами за єдиним форматом для всіх філій Суспільного мовника, щоб представити виборцям кандидатів в депутати до Верховної Ради, які балотуються від їхніх виборчих округів. У прямих етерах Суспільний мовник Буковини надав можливість телеглядачам познайомитися із тими кандидатами, хто захотів і зміг детальніше розповісти про себе. Під час програми запрошені гості мали можливість продемонструвати і те, наскільки добре вони знають округ, інтереси якого прагнуть відстоювати у парламенті. При цьому, право оцінювати виступи кандидатів залишається за глядачем, який зможе серед усіх охочих, обрати достойного, на його думку, кандидата. 

Всі 9 прямоетерних програм, які вже вийшли на екрани "UA: БУКОВИНА", можна переглянути за посиланнями нижче.

Виборчий округ: Співбесіда (201 округ)
https://bit.ly/2JsnEmP
https://bit.ly/2Jv9rWd
https://bit.ly/2YPAKzQ
Виборчий округ: Співбесіда (202 округ)
https://bit.ly/2XJHJJ8
https://bit.ly/2LJHuvr
https://youtu.be/9-dD-qjBr8k
Виборчий округ: Співбесіда (203 округ)
https://bit.ly/32psxnW
https://bit.ly/32kZ9PO
Виборчий округ: Співбесіда (204 округ)
https://bit.ly/2XL22dX

А вже цієї неділі глядачі телеканалу UA: БУКОВИНА зможуть слідкувати за виборчим марафоном на Суспільному мовнику Буковини. Анонс незабаром.