Спецпроект «Виборчий округ: співбесіда» незабаром на UA: БУКОВИНА

Спецпроект «Виборчий округ: співбесіда» незабаром на UA: БУКОВИНА

24 чер. 2019

З 1 липня  UA: БУКОВИНА запускає новий спецпроект «Виборчий округ: співбесіда». Протягом трьох тижнів кандидати в депутати до Верховної Ради зможуть розповісти про те, що саме зроблять для своїх округів, якщо отримають депутатський мандат.  

«Виборчий округ: співбесіда» включатиме вісім програм в рамках яких, до студії запрошуватимуться кандидати в народні депутати від 201,202,203 та 204 виборчих округів, де вони розповідатимуть про основні виклики округу, від якого балотуватимуться та про те, які проблеми розв’язуватимуть першочергово. 

«Кожні п’ять років ми наймаємо на роботу фахівців, які мають регулювати та встановлювати правила нашої взаємодії у суспільстві, дбати про представлення інтересів населення краю у законодавчому органі та реагувати на запит мешканців. Чи це дійсно так? Сумніваюся. Адже не завжди до парламенту потрапляють фахівці, а тим більше фахівці, які ефективно виконують свої депутатські функції. Телерадіопроект «Виборчий округ: співбесіда» це можливість для буковинців відібрати з багатьох кандидатур саме ту, яка буде найбільше відповідати їхнім вимогам і позиції. Фактично, ми даємо можливість жителям Чернівецької області влаштувати на роботу депутата, який наступні п’ять років служитиме громаді та країні справедливо та ефективно, або  — ні. Вибір у наших руках. Дивіться «Виборчий округ: співбесіда» - обирайте кращих!»,  —  зазначив продюсер Чернівецької філії Суспільного Максим Волошин.

Про те, якими рисами має володіти буковинський політик, що представлятиме інтереси громадян у Верховній Раді, розповідали чернівчани у сюжеті UA: БУКОВИНА.