Про села Буковини та підготовку акторів — режисер фільму «Памфір»в інтерв’ю Суспільному

Про села Буковини та підготовку акторів — режисер фільму «Памфір»в інтерв’ю Суспільному

4 кві. 2023

Режисер фільму «Памфір» Дмитро Сухолиткий-Собчук працював над створенням стрічки впродовж чотирьох років. Це його перша повнометражна робота. Фільм показали на понад 60 кінофестивалях, а на Каннському кінофестивалі знімальній групі після прем’єри аплодували 6 хвилин. 

Читайте також: Суспільне оголошує відкритий конкурс на менеджера Суспільне Чернівці та ще чотирьох філій

Що пов’язує режисера з кінотеатром «Чернівці», як відбувалися зйомки у гірській місцевості, як обирали локації та як актори працювали над ролями — дивіться в інтерв’ю журналістки Суспільне Чернівці Юлії Подкидишевої для проєкту «Суспільне. Спротив» та ютуб-каналу філії, яке записали напередодні прем’єри кінострічки.

Загалом, фільм «Памфір», який знімали на Буковині, за два тижні зібрав майже 7 мільйонів гривень в українському прокаті. Його подивилися майже 45 тисяч глядачів.

Дивіться «Суспільне. Спротив» щобудня з 7:00 до 11:00, з 12:00 до 16:00 та з 17:00 до 21:00 одночасно на телеканалі Суспільне Новини та усіх місцевих телеканалах Суспільного, включно із Суспільне Крим. 

Добірки-дайджести найцікавіших інтерв’ю та матеріалів інформаційного проєкту «Суспільне. Спротив» — щосуботи (з повтором у неділю) з 7:00 до 10:00, з 12:00 до 15:00, з 17:00 до 20:00

Онлайн «Суспільне. Спротив» можна переглядати на сайтах місцевих телеканалів Суспільного Мовлення, і на ютуб-каналах Суспільне РівнеСуспільне Ужгород та Суспільне Львів.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини. Новини про Україну читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.

Оперативні новини від Суспільне Чернівці — на сайті Суспільне | Новини та на діджитал-платформах: