Історії з громад у «Суспільне. Спротив» — «Бо важливо»

Історії з громад у «Суспільне. Спротив» — «Бо важливо»

28 бер. 2023

Історії про тих, хто допомагає, волонтерить, працює на перемогу України у своїх громадах — команди місцевих каналів Суспільного знайомлять глядача з такими у спецпроєкті «Бо важливо». Короткі відеорозповіді про людей, які роблять внесок у життя свого міста та країни, виходитимуть у межах всеукраїнського ефіру «Суспільне. Спротив».

Прем’єрна історія від команди Суспільне Чернівці — про буковинця Давида Нікіфоряка, який передав військовим 30 тисяч гривень, зароблених з продажу пончиків. 

«Велика війна для мене змінила сенс слова "важливо". Впевнений, що багато хто також переосмислив це. Сьогодні на першому плані з’являються люди, які роблять неймовірне для нашої перемоги, — каже співавтор ідеї та ініціатор спецпроєкту, продюсер з виробництва Суспільне Львів Максим Волошин. — Тож наша команда вирішила дослідити історії людей у регіонах, які роблять важливе, аби ми вистояли, перемогли та процвітали — як на рівні громад, так і на рівні держави Україна».

До виготовлення спецпроєкту «Бо важливо» вже долучилися команди Суспільне Чернівці, Суспільне Донбас, Суспільне Кропивницький, Суспільне Суми, Суспільне Івано-Франківськ, Суспільне Хмельницький, Суспільне Запоріжжя та Суспільне Луцьк

Читайте також: Інформаційний ранок «Суспільне. Спротив»: Роман Свирида, Анастасія Бачук, Іванна Власюк

Дивіться «Суспільне. Спротив» щобудня з 7:00 до 11:00, з 12:00 до 16:00 та з 17:00 до 21:00 одночасно на телеканалі Суспільне Новини та усіх місцевих телеканалах Суспільного, включно із Суспільне Крим. 

Добірки-дайджести найцікавіших інтерв’ю та матеріалів інформаційного проєкту «Суспільне. Спротив» — щосуботи (з повтором у неділю) з 7:00 до 10:00, з 12:00 до 15:00, з 17:00 до 20:00

Онлайн «Суспільне. Спротив» можна переглядати на сайтах місцевих телеканалів Суспільного Мовлення,  і на ютуб-каналах Суспільне Рівне, Суспільне Ужгород та Суспільне Львів.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини. Новини про Україну читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.

У Чернівецькій області 一  це телеканал Суспільне ЧернівціУкраїнське Радіо Чернівці та цифрові платформи: