Українське Радіо Чернівці тепер і на Soundcloud

Українське Радіо Чернівці тепер і на Soundcloud

9 бер. 2023

Відтепер проєкти національної мережі Українського Радіо можна слухати у єдиному акаунті стрімінгової платформи Soundcloud. Плейлист Українського Радіо Чернівців — за посиланням. Онлайн-трансляція ефіру — на сайті Суспільне Чернівці. 

Читайте також: На Суспільне Чернівці стартує суспільно-політичне токшоу «Новий відлік»

«Ми, національна мережа Українського Радіо, як і радіомережі великих європейських і світових суспільних мовників, великого значення надаємо проєктам локальних журналістів. Регіональні редакції Українського Радіо працюють у кожному регіоні України у складі філій Суспільного. Це дозволяє оперативно висвітлювати у радіоефірах всі локальні події, надавати слухачам актуальну й достовірну інформацію з перших вуст як про обласні центри, так і про малі містечка, села й громади», — каже виконавча продюсерка Українського Радіо Юлія Шелудько

Вона розповіла, що на єдиному акаунті стрімінгової платформи Soundcloud у кожного регіону є окремий плейлист. Тут найкращі регіональні радіопередачі зі свіжою інформацією про свою громаду можна послухати будь-де у зручний час: «Тепер ми ще ближчі до наших слухачів у кожному куточку країни, і це стимулює до вдосконалення».

Згідно з даними соціологічних досліджень Українське Радіо залишається незмінним лідером за споживанням та довірою до новин: 36% радіослухачів новин обрали Українське Радіо протягом останнього тижня, 28% — слухають його найчастіше, а 27% — найбільше довіряють.

«Тепер слухачі Українського радіо Чернівців можуть чути наші етери не тільки з радіоприймачів, але й на платформі Soundcloude. Натиснувши на плейлист регіону, можна обрати передачу, яка зацікавить, і в будь-який зручний час дізнатись про актуальні події краю – від суспільно-аналітичних тем до соціальних та культурних. Окрім програм, які виходять щобудня, ми працюємо над спецпроєктами "Тилова Буковина", де розповідаємо про адаптацію людей під час війни та їхній спротив російській агресії у тилу, а також "Записки буковинського архіваріуса", де разом з експертами досліджуємо архіви, говоримо про національну ідентичність та історичну пам’ять. Випуски вже можна послухати на платформі», — каже випускова редакторка Українського Радіо Чернівців Аліна Хрищук.

У радіоприймачах у Чернівецькій області шукайте нас на цих FM-частотах: 

  • Українське Радіо 

м. Чернівці — 91,8 FM

м. Новодністровськ — 106,6 FM

м. Путила — 107 FM

  • Радіо Промінь

м. Чернівці — 105 FM

  • Радіо Культура

м. Чернівці — 98,3 FM

Читайте також: Юлія Шелудько: «Всіх нас єднає радіо і віра в перемогу»

Нагадаємо, Українське Радіо — найбільша FM-мережа та найпопулярніше розмовне радіо України, флагманський канал Національної суспільної телерадіокомпанії України. Всі канали Суспільного радіо можна слухати в мобільному застосунку suspilne.radio або онлайн на сайтах філій чи в єдиному порталі державних послуг «Дія» у послузі «Дія Радіо».

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини. Новини про Україну читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах

У Чернівецькій області 一  це телеканал Суспільне ЧернівціУкраїнське Радіо Чернівці та цифрові платформи: