Представниці ФРІ провели день на UA: БУКОВИНА

Представниці ФРІ провели день на UA: БУКОВИНА

22 тра. 2019

22 травня представниці всеукраїнської громадської організації Фундація Регіональних Ініціатив побували на Суспільному Буковини в рамках проекту ONE DAY AT WORK – який дає можливість учням 8-11 класів поринути у професію своєї мрії на 1 день та допомагає зробити правильний вибір.

Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Фундація Регіональних Ініціатив» – мережа молодіжного руху, зосередженого на активізацію молоді, розробки та втілення проектів соціальної дії. Стратегічною метою діяльності ФРІ є збільшення кількості молодих лідерів, які можуть творити якісні зміни в українському суспільстві.

«Сьогодні в рамках проекту One Day At Work я мала можливість побачити і відчути весь процес зйомок та обробки інформації, побувати у самому серці телемайстерні, зазирнути у місця, закриті для глядацьких очей. Мене вразило те, наскільки складний і непербачуваний процес зйомок, скільки зусиль і роботи ховаються за межами екрану. Насправді, телебачення  –  це непростий механізм, у якому працюють багато людей, кожен робить свою роботу для того, щоб створити гармонійну картинку»Бурдейна Ольга,  представниця ФРІ, учениця.

 

«Зараз дуже багато підлітків хочуть працювати на телебаченні, але мало хто знає, що насправді роль журналіста полягає не лише в тому, щоб вийти і прочитати щось з суфлера; перед цим необхідно ще плідно попрацювати. Ми хотіли, щоб підлітки побачили всю «кухню» телебачення зсередини і зрозуміли чи дійсно готові розвиватися далі в цій сфері», – додає представниця ФРІ Софія Король.

 «Суспільне Буковини відкрите для відвідувачів. Нам приємно бути корисними молоді, яка хоче познайомитись з роботою радіо і телебачення, можливо, колись вони працюватимуть у нас. Сьогодні вони провели день разом з ними, були на ранковому ефірі, побачили процес створення новин і підсумкового суспільно-політичного шоу», – розповідає менеджерка Чернівецької філії Суспільного мовлення Ольга Гришин-Грищук.

«Нам важливо ділитися своїм досвідом з ініціативною молоддю, бо саме вони скоро робитимуть позитивні зміни в країні, тому  важливо також  сьогодні розповідати про те, що реформи це необхідність, а працювати на Суспільному – цікаво», – розповідає Павло Тодорович, лінійний продюсер.