30 березня UA: БУКОВИНА транслюватиме запис концерту Один в каное

30 березня UA: БУКОВИНА транслюватиме запис концерту Один в каное

26 кві. 2019

28 квітня о 17:30 або ж 29 квітня о 7:30 в ефірі UA: БУКОВИНА великий сольний концерт гурту “Один в каное”. Команда Суспільного мовника Буковини провела запис концерту, який відбувся 30 березня у Чернівецькій обласній філармонії.

«Після довгої підготовчої роботи та узгодження умов надання авторських прав нашій компанії ми готові повідомити, що 28 квітня наші глядачі матимуть змогу насолодитися унікальними композиціями гурту», - зазначив продюсер Чернівецької філії НСТУ UA: БУКОВИНА Максим Волошин.

“Один в каное” — інді-гурт, популярний і в Україні та за її межами. Ліричні мотиви підкорили найпримхливішого слухача і  забезпечили гурту високі рейтинги в українських хіт-парадах. Музиканти встигли побувати з концертами в усіх великих містах України, виступали у Чехії, Франції, Англії, Білорусі, Молдові, Польщі. «Один в Каное» є першим в історії України гуртом, який виступив в Кембриджському університеті у Британії.

За час свого існування, гурт неодноразово змінював свій склад, сьогодні в колективі працює вокалістка Ірина Швайдак, гітарист Устим Похмурський та сесійний барабанщик Ігор Дзіковський. Гасло гурту «сила в простоті» проглядається у всій діяльності знаменитої «трійки» - від інструментального діапазону до виконання композицій.


Нагадаємо,  що 15 березня в залі Чернівецької обласної філармонії виступив український піаніст Єгор Грушин. Чернівецька філія Суспільного за допомогою пересувної телевізійної станції організувала стрім наживо на facebook сторінку мовника. 16 березня телеканал UA: БУКОВИНА показував концерт у записі, а в неділю 17 березня виступ неокласика почули слухачі UA: Українське радіо Буковина. Подивитися концерт Єгора Грушина можна за посиланням https://cv.suspilne.media/articles/1514